НАЧАЛО Други

Bitmain разкрива правилата за доставка и минно дело

ЮЛИ. 26, 2018 16:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitmain разкрива правилата за доставка и минно дело

Китайският хардуерен гигант Bitmain, една от водещите минни компании за Биткойн (BTC) в света, обяви официалната си политика за минните практики, съобщи официалният блог на 25-ти юли.


Неотдавнашният списък на политиките има за цел да покаже ангажимента на Bitmain да осигури "справедлива и прозрачна екосистема за криптовалути" по отношение на политиките за минното железопътно корабоплаване, както и на минните практики.

Що се отнася до доставките, Bitmain предложи четири основни мерки, включително ограничаване на количествените поръчки, ред на изпращане, започващ с платилите първи, борба с практиките на "презапасяване", както и публикуване на месечни доклади за актуализации за доставките.

На всеки 30 дни компанията ще разкрива данни, съобщаващи на общността за алгоритмите, които Bitmain копае, както и хеш рейта на Bitmain върху тези алгоритми. Производителят на ASIC също така ще предоставя редовна информация за доставките и обема на нови миньори на официалния профил на Antminer Twitter.

Bitmain потвърди своята политика на нулева толерантност към практиките на "тайното копаене". Тайните минни дейности са процес, при който производителите на ASIC използват нов хардуер преди да направят това оборудване достъпно за обществеността. Компанията твърди, че винаги е имала отрицателна позиция към практиката, като подчертава своята "дългогодишна политика на нулева толерантност" по въпроса. Компанията също така изясни, че няма да се опитва да копае празни блокове:

Макар че често се описват като резултат на зловещо намерение, празните блокове често се появяват поради проблеми в размножаването на блокове на ниво протокол, а не чрез активно вземане на решения от оператори на минни басейни. Активно работим за смекчаване на тези проблеми.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света