НАЧАЛО Биткойн

Ливански професор прави силно оптимистична прогноза за Биткойн

ноември 24, 2018 9:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ливански професор прави силно оптимистична прогноза за Биткойн

Ливанският професор и Биткойн икономист, д-р Сайфедиан Амус направи прогноза, че валутата ще трансформира икономиката.

Академикът също така написа книга по темата, озаглавена „Биткойн стандартът: Децентрализираната алтернатива на централното банкиране“.

Икономистът заяви още, че просперитетът не е бил същият от златния период на капитализма. Той също така твърди, че BTC ще ни върне към „старата, непроменена версия на капитализма“. Д-р Амус също така каза, че децентрализираната система на валутата е почти невъзможно да бъде контролирана от правителствата.

Той допълни:

Ако системата за икономически стимули на Биткойн продължава да работи и оцелява по начина, по който тя се е развила през последните десет години, няма значение какво мислят основните финансови институции – няма значение какво мисли който и да било – това ще бъде икономическата реалност, която принуждава хората да действат…

Професорът подчерта, че не търси да продаде Биткойн на масите или институциите, а просто изследва динамиката и технологията на валутата.

Оптимистичните прогнози на Амус идват в момент, когато сантиментът на пазара е доста скептичен, ако не направо песимистичен. Сривът на цените обезкуражи много инвеститори, трейдъри и копачи, но надеждата за промяна към по-добро от текущото състояние на пазара остават.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини