НАЧАЛО Биткойн

Цената на Биткойн може да достигне 250,000$ до 2022г.

13.12.2018 13:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн може да достигне 250,000$ до 2022г.

BTC бикът, Тим Дрейпър, вярва, че Биткойн цената все още е на път да удари четвърт милион долара до 2022 година.

На срещата на върха на “Crypto Invest” в Лос Анджелис, Дрейпър каза пред AMTV, че той се придържа към прогнозата си, до голяма степен защото най-голямата криптовалута няма политическия характер на хартиените пари, подкрепяни от правителствата.

Точно сега има 86 трилиона долара политическа валута. Те го наричат ​​”фиат” валута, но тя е политическа. И смятам, че тази валута бавно ще бъде изядена от по-добра валута, която е глобална и децентрализирана. Това е просто по-добра валута. Биткойн е по-добра валута. И мисля, че Биткойн ще бъде една от петте криптовалути. 

Настроението беше повторено от главния изпълнителен директор на ShapeShift Ерик Ворхийс.

Според Дрейпър, криптовалутата и блокчейн технологията ще направят повече, от колкото да унищожат стойността на традиционните валути. Той вярва, че те предлагат и възможност за трансформация, за да променят начина, по който правителства по света правят бизнес.

Мисля, че правителството може да бъде трансформирано по този огромен, огромен начин. Имате токен, който е глобален и децентрализиран. Токенът сега е на перфектен леджър, наречен блокчейн, така че да не изисквате цялото това специално счетоводство, защото счетоводството вече е направено.

Тогава можете да изградите интелигентни договори, така че всички тези договори да са вградени в облака, така че всичко, което се предполага, че ще се случи в даден договор, се случва. И тогава имате всички тези големи данни. Имате способността да вземате тези данни, да добавяте изкуствен интелект към тях и да вземате решения. Помислете какво прави един бюрократ. Можете да замените целия бюрократ с изкуствен интелект, интелигентен договор и блокчейн. 


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Поредният финансов гигант разкри експозиция към Биткойн (BTC)

Според информацията, BNY Mellon, известна като най-старата банка в САЩ, е направила важно разкритие в документи, подадени до Комисията по ценните книжа и борсите.

26.04.2024 15:00 1 мин. четене

БРИКС: Биткойн може изцяло да промени световните финанси – МВФ

На фона на стремежа на алианса БРИКС за приемане на дигитални валути Международният валутен фонд (МВФ) наскоро започна дискусии относно Биткойн и неговия потенциал да промени световния финансов пейзаж.

26.04.2024 14:00 2 мин. четене

Рекорден отлив на капитал от Биткойн тръста на Grayscale

Биткойн тръстът на Grayscale (GBTC) преживя безпрецедентен период на негативни настроения на инвеститорите, надминавайки всяка известна поредица в историята на световните ETF фондове.

26.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн отстъпва място на алткойните – какво следва за пазара?

Майкъл ван де Поуп, известен крипто търговец, сподели, че графиките за доминиране на пазара на BTC показват потенциално преминаване към алткойни в близко бъдеще.

26.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.