НАЧАЛО Биткойн

Биткойн фючърсите на Nasdaq са потвърдени за първата половина на 2019-та

декември 4, 2018 13:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн фючърсите на Nasdaq са потвърдени за първата половина на 2019-та

В понеделник (3-ти декември 2018 г.) Джоузеф Кристинат, вицепрезидент на комуникации в Nasdaq, потвърди, че втората по големина борса в света (по пазарна капитализация) определено ще пусне Биткойн фючърсен продукт през първата половина на 2019 г.

За първи път се разбра за планираният фючърсен продукт на Nasdaq миналата седмица по време на конференцията „Consensus: Invest 2018“ в Ню Йорк.

Въпреки тази Twitter публикация, чак вчера получихме потвърждение от Nasdaq, че това наистина ще се случи. Според статия в британския вестник Daily Express, вицепрезидентът на Nasdaq, Джоузеф Кристинат, каза:

Биткойн фючърси ще бъдат обявени и трябва да бъдат пуснати за продажба през първата половина на следващата година – ние просто чакаме сигнал от CFTC…

Кристинат също така добави:

Вложили сме много пари и енергия, за да можем да постигнем това и дълго време работим по него, преди пазарът да потъне и това няма да повлияе на тайминга по всякакъв начин.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене