НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн е най-добрият актив за последните 10 години

НОЕ. 27, 2018 18:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн е най-добрият актив за последните 10 години

Крипто инвеститорът Антъни Помплиано казва, че Биткойн вероятно ще падне с 85% от най-високите си стойности - до около $ 3000. Помплиано даде прогнозата си по време на интервю за Squawk Box на CNBC, на 26-и ноември.Партньорът в крипто инвестиционната фирма Morgan Creek Digital Assets твърди, че докато "Биткойн е бил надценен през декември 2017-та година", с натиска на продажбите през тази година, който впоследствие намалява цената, има няколко важни фактора свързани с дългосрочната стойност на актива, които трябва да се запомнят:

На първо място, Биткойн е най-сигурният слой за транзакции в света, така че трябва да струва нещо. Това е най-добрият клас активи през последните десет години - представя се по-добре от S&P, DOW, NASDAQ и т.н., по-време на най-дългия бичи пазар. През това време криптовалутата претърпява два 85% спада, но през последните две години все още е над 400%.


Той добави, че всички ценови действия на Биткойн през последните години се ръководят от инвеститори на дребно - преди всяка значима намеса от страна на големи институционални играчи, като тези, които сега се готвят да влязат в крипто пространството през следващата година. Големите играчи включват Fidelity и оператора на Нюйоркската фондова борса (NYSE) - Intercontinental Exchange (ICE).


Помплианo твърди, че скорошното "отмиване" на крипто пазарите е барометър на моделите на инвеститорите на дребно.


През цялата история, ориентирана към търговията на дребно през 2017-а година, криптовалутата се търгува като "силно променлив спекулативен актив". За контраст, по-новото участие на институциите се осъществява предимно чрез по-малко прозрачни извънборсови сделки (OTC), където трендовете не са явни.

Накрая Помплиано бе попитан за намаляващите марджини на печалбата за крипто копачите, тъй като стойността на активите пада. Той призна, че извън районите, където цената за електроенергия е ниска - като например Китай - виждаме подобно измиване на копачите в области, където разходите за електроенергия се приближават до $ 6000 или $ 6500.

Както вече беше съобщено, активите на Morgan Creek Digital се подкрепят от институционалната инвестиционна къща Morgan Creek Capital, която има активи под управление на стойност $1,5 милиарда. В края на август фирмата стартира фонд за цифрови активи, който дава на акредитираните инвеститори косвено излагане на Биткойн , Етериум и осем други големи капиталови активи.

Вини Лингам, изпълнителен директор на Civic прогнозира, че Биткойн ще се търгува между $3000 и $5000 за най-малко три до шест месеца.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този фонд 'продава' Биткойн с отстъпка - ето защо

Но поради представянето на фонда и пазарната история на Биткойн (BTC), отстъпката на GBTC достигна 26%.73 цента на доларКакто предложи известен Биткойн критик и член-основател на EuroPac Gold Fund, ка...
ЯНУ. 19, 2022 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Финтех компания ще предлага 30-годишни крипто ипотеки

В момента само клиенти, които искат да използват Биткойн (BTC) като обезпечение, отговарят на условията за 30-годишен ипотечен заем на Milo. Както американски, така и международни клиенти ще могат да ...
ЯНУ. 19, 2022 14:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света