НАЧАЛО Биткойн

Биткойн все още е в суперцикъл – Дан Хелд

май 6, 2022 9:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн все още е в суперцикъл – Дан Хелд

Директор на маркетинга за растеж в Kraken, Дан Хелд, каза, че теорията за суперцикъла на Биткойн, която той за първи път изложи през 2019 г., все още важи.

Според Хелд теорията насърчава идеята, че перфектна буря като недоверието в правителствата и институциите ще задвижи масовото приемане на Биткойн и ще повиши цената на водещия крипто актив.

В ново интервю за подкаста What Bitcoin Did Хелд каза, че настоящите събития и условия служат като перфектна буря за BTC.

“Мисля, че в тезата за суперцикъла имаме перфектната буря, дори по-перфектна буря от 2019 г. Толкова много се случи. Мисля, че COVID ни даде основателна причина да се съмняваме в способността на нашето правителство да се справи с различни части от нашата икономика и нашия живот, както и с цялото печатане на пари, което също се срина. 

Полезността на Биткойн никога не е блясвала по-ярко. Имаме също така Канада и геополитически борби по целия свят, които мисля, че подчертават точно защо Биткойн е ценен в момента.”

Хелд каза, че събития, които предизвикват недоверие в правителството, се случват в много кратък период от време, което кара хората да обмислят възможностите на крипто активите.

“Мисля, че виждаме много хора, които навлизат в този етап на осъзнаване и може би повече катализаторски моменти или шокове в икономиката или война ги разтърсват до ниво на придобиване, където започват да си казват ‘добре, премислих го, вече съм готов, готов съм да се запиша. Готов съм да изпробвам Биткойн’.

Трябва да влязат в тези етапи, преди да могат да започнат да купуват Биткойн и цената на Биткойн започва да се движи нагоре, така че мисля, че имаме голямо количество хора, готови там и има определен вид събития […] те биха могли да тласнат всички тези хора към тези по-ниски етапи на фунията и това означава директно ценово действие – цената се покачва.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене