НАЧАЛО Биткойн

Биткойн неизбежно ще падне под $30,000, твърди анализатор

май 8, 2022 20:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн неизбежно ще падне под $30,000, твърди анализатор

Крипто стратег твърди, че се очертава още една разпродажба при Биткойн.

Крипто анализаторът, подвизаващ се под псевдонима ‘Credible’, сподели в Twitter, че Биткойн вероятно се подготвя за нов крак надолу, след като биковете не успяха да установят по-високо дъно.

“Ниските нива на $34,000 почти са достигнати, така че сега следим за спад до $29,000 – $32,000 заедно с попълването на поръчките на този кит в Bitfinex. Пичът не пропуска. Не съм пред моя компютър, така че нямам графики. Тази публикация е само за да не ми взривите телефона, питайки какво сега. Все още не се очаквам да бъдат достигнати ниски нива около $28,000. BTC.”

Credible се позовава на кит в Bitfinex, който той проследява повече от месец. Според крипто стратега, поръчките за покупка на субекта, които често са значително по-ниски от текущата цена на BTC, почти винаги се изпълняват от пазара.

Credible каза, че инвеститорът с дълбоки джобове е натрупал поръчки за покупка под $34,000.

“Иииии, той иска още. Отново, това не означава, че ТРЯБВА да паднем до тези нива, за да изпълним тези поръчки, но както беше посочено по-рано, тези поръчки се попълват по-често, отколкото не, така че аз лично смятам, че има по-голяма вероятност да видим тези нива, отколкото преди . BTC.”

Към момента на писане Биткойн се търгува около $34,500.

Прочети Още: Колко още може да падне Биткойн?

Крипто стратегът също следи отблизо CRV, токенът за управление на фокусираната върху стабилните монети децентрализирана борса Curve Finance. 

Credible предупреждава притежателите на CRV, че пазарната структура на алткойна може да не се задържи, ако BTC претърпи още една разпродажба.

“Постигнах своите по-ниски цели при този спад, но BTC все още се задържа в средата на $30,000. Надявах се, че BTC ще направи решаващ ход досега, така че трябва да бъдем малко по-предпазливи със CRV в непосредствен краткосрочен план. Ако BTC направи още едно замахване по-ниско, това по-високо дъно може да не се задържи.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене

Ръст в обема на търговия с Биткойн (BTC) на Binance

Внимателен поглед върху активността на транзакциите с Биткойн (BTC) в Binance показва защо напоследък се търгуват огромни обеми.

септември 29, 2022 8:05 1 мин. четене

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

септември 28, 2022 22:01 1 мин. четене

Нови върхове на хеширащата мощност на Биткойн

Конкуренцията между крипто копачите продължава да расте на фона на текущата цена на Биткойн (BTC), която се държи под $20,000. Вследствие на това хашрейтът на BTC достигна нов рекорден връх.

септември 28, 2022 8:49 1 мин. четене