НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн над $ 12,000, голям брой шортове са ликвидирани

ЮЛИ. 9, 2019 17:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн над $ 12,000, голям брой шортове са ликвидирани

Цената на Биткойн продължава да се движи от биковете на 9-ти юни.

Това отбелязва още 24 часа възходящи движения за криптовалутата, която се озова близо до 13,000 долара.


Данните от Coin360 очертават позитивна картина за крипто търговците, като Биткойн все още води по отношение на ежедневни печалби.


По време на писане на статията BTC / USD се е повишил с 4.49% за последните 24 часа в сравнение, като се търгува на $ 12,405. Двойката достигна до $ 12,707 преди леко понижение под $ 12,700.


Тези ходове, които оборват теориите, че Биткойн трябва да претърпи корекция надолу, се случиха по-рано през седмицата. Питър Бранд е твърдеше, че Биткойн може да загуби до 80% от печалбите си.


Оттогава Биткойн се е увеличил с около 1,200 долара, докато други източници се подготвят за продължение на своята параболична активност, преди да настъпи истински обрат.


“Мисля, че сме в следващия параболичен ход” каза пред CNBC Марк Юско, основател, главен изпълнителен директор и CIO на Morgan Creek Capital Management.


Това вероятно ще ни отведе до нивото от $ 30,000, преди да получим още една малка корекция ... пътят до $ 100,000 до 2021 година наистина е много лесен за начертаване.


Седмичните печалби на Биткойн вече са 20.28%, а месечните резултати са над 60%.


Ентусиазмът около BTC започна дори да се разпространява в алткойн пазарите във вторник, като някои токени в първите двадесет по пазарна капитализация се покачиха с около 5%. Етериум достигна $ 317, затвърждавайки подкрепата над $ 300.На 8-ми юли анализаторите бяха несигурни относно бъдещето на Биткойн, като имаше консенсус, че предстоящото движение трябва да е низходящо.


Оттогава най-голямата криптовалута отново изненада пазарите, като се изкачи нагоре. Това подкопа седмичното затваряне под съпротивата от 11,500 долара.


Напредъкът към 12,000 щ.д. настъпи в резултат на внезапното изстрелване от $ 500, което завърши за няколко минути. Оттогава пазарите се задържаха около тези нива.


Докато точната причина остава неясна, инвеститорите изглежда са доволни, въпреки че шорт търговците загубиха огромни суми пари. Така става като залагаш срещу Биткойн по време на бичи пазар. Тези движения струваха на търговците на BitMEX 44 милиона долара, отбелязват потребителите на социалните мрежи.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Дигитален "вандализъм" или популяризиране на биткойн?

Белият дом бе "тагнат" В една оживена игра, предназначена да повиши осведомеността за биткойн, играчите могат на практика да осквернят Белия дом - в случая това стана с дигиталните биткойн графити, ко...
ФЕВ. 13, 2019 09:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазарна капитализация над 1 трилион за Биткойн на хоризонта?

Въпреки неутралния пазар на криптовалути, общността продължава да прави оптимистични прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC). А някои от тях смятат, че в бъдеще може да видим пазарната капитализация да...
АПР. 22, 2019 19:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Отлагането на Bitcoin ETF и как крипто общността реагира

Решението за отлагане бе оповестено на 7 август. Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) отложи решението си да одобри или отхвърли предложената промяна на правилото. Промяната би позволила на ...
НОЕ. 7, 2018 16:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rakuten са на път да купят биткойн борса за $2.4 милиона

Японският гигант за електронна търговия Rakuten планира още една стъпка в крипто индустрията с придобиването на местен биткойн обмен. Компанията заяви в съобщение, че е подписала споразумение за прехв...
СЕП. 1, 2018 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света