НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да достигне $90,000 през следващите седмици

12.11.2021 19:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да достигне $90,000 през следващите седмици

С няколко значителни предстоящи събития за Биткойн, е добре да нарпавим крачка назад, за да видим голямата картина.

В последната си пазарна актуализация от 12-ти ноември, платформата за търговия Decentrader подчерта популярните настроения относно цените на BTC.

Актуализация: Високите времеви рамки “остават бичи

Въпреки че загуби $4,000 за един ден в сряда и оттогава се движи странично, Биткойн е всичко друго, но не и мечи, твърдят много анализатори.

При краткосрочни условия, наказващи търговци, които са лонг с ливъридж, като процентите на финансиране все още са високи, обаче, притежателите може да изпитат повече болка, преди да започне възстановяване.

Когато това стане, предстоят нови върхове за всички времена, смята Decentrader.

Ние оставаме възходящо настроени към най-високите времеви рамки и продължаваме да очакваме цената да се повиши до региона от $85,000 – $90,000 през следващите седмици, което е в съответствие с нивото на корекция от 1.618 фиб“, се казва в актуализацията.

Придружаващата графика показва целта, както и близките нива на подкрепа, като най-близкото е около $59,000, някъде отделно изследване също смята, че може да действа като силна линия в пясъка за биковете.

Когато сравним този цикъл от последната дата на халвинг с предишни цикли, можем да видим, че досега не сме преживели окончателно параболично нарастване“, продължи Decentrader.

Въпреки че не е конкретно идентичен нито с 2013, нито с 2017 г., Биткойн все още е в процес на полагане на основите за  “параболичен растеж“.

Когато наслагваме циклите по този начин, можем да видим как текущият цикъл не е пряко като нито един от предишните цикли, а всъщност е комбинация от двата. С по-заглушен потенциал, който се играе с двоен връх в сравнение с 2013 г., и по-малко последователност от 2017 г.“, се казва в актуализацията.

“Докато се опитваме да изскочим от предишния най-висок връх за всички времена от май тази година, това създава перспектива за потенциално параболично нарастване, както видяхме в късните етапи на предишните бичи цикли.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.