НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да се отдръпне до $ 8,500, твърди аналист

ЮЛИ. 21, 2019 10:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да се отдръпне до $ 8,500, твърди аналист

Крипто анализаторът Джон Коловос наскоро каза пред Bloomberg TV, че цената на Биткойн ще спадне до $ 8,500 преди рязкото възстановяване.

По-рано тази седмица, главният технически анализатор на Macro Risk Advisors, Джон Коловос, разговаря с телевизия Bloomberg за ценовото действие на BTC и последните изслушвания на Конгреса и Сената за криптовалутата Libra на Facebook. 


Според Коловос цената на Биткойн “преминава през коригиращ процес”, за да изясни, че той не вярва, че най-голямата криптовалута е претърпяла корекция на общата тенденция.


Коловос обясни, че цената в момента преминава през класическа корекция ABCD и намира на подкрепа около $ 9,000. Коловос предполага, че Биткойн е почти на ръба на стабилизиране, но предупреди, че преди може да има по-лош спад, последван от консолидация.


В момента, цената на BTC намира подкрепа на 50-дневната плъзгаща се средна, но наличието на двоен връх може да продължи да привлича мечки. 


Освен това, RSI все още има място да падне преди здравословен отскок. По време на бичия пазар през 2017 година, RSI на 40 се оказа надеждна територия, която привлича купувачите.


Коловос обясни също, че биковете явно контролират положението, тъй като Биткойн е над 50-седмичната проста плъзгаща се средна, а пробивът над низходящия клин през април 2019 г. е ясен индикатор за възобновяването на дългосрочния възходящ тренд. Коловос каза:


Така че дългосрочната тенденция ми казва да купувам спадовете, така че това е причината, поради която мисля, че трябва да купуваме около $ 8,500.


По време на публикуването цената на Биткойн се задържа над $ 10,000 и търговията в диапазон между $ 10,300 - $ 10,600. Ценовите действия бяха сравнително променливи през цялата седмица и настоящите слухове, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) разследва BitMex за разрешаване на жителите на САЩ да използват платформата, разтърсиха доверието на търговците в крипто-пазара. 


През 2019 г. в събота и неделя се наблюдава тенденция за променливост при Биткойн, така че следващите 48 часа могат да видят редица решителни движения от страна на BTC.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Има повече от 21 милиона Биткойн? - Weiss Ratings

В публикация от 25-ти май, Weiss Ratings сподели, че борсите използват ливъридж, за да създадат впечатлението, че има повече Биткойн отколкото съществува.  В публикацията пише - “Непопулярно м...
МАЙ. 25, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто добивът в Съчуан, откъдето идва 9% от хеш-рейтa на Биткойн, вече е забранен

Регулаторите в Съчуан са известили всички крипто бизнеси в региона, че трябва да прекратят всякакви процеси на добив на криптовалути.  Всички районни администратори са били инструктирани да ...
МАЙ. 25, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои спад за Биткойн

Някои твърдят, че това е здравословна корекция, но ключов индикатор предполага, че може да предстоят още загуби. Поради халвинга, приходите на миньорите се преполовиха. Тези от тях, които плащаха...
МАЙ. 25, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света