НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум дават силни признаци на обрат

март 20, 2022 19:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум дават силни признаци на обрат

Широко следваният крипто стратег Никълъс Мертен казва, че Биткойн и Етериум се подготвят да прекратят четиримесечния си спад.

В ново видео Мертен казва на своите 513,000 абонати в YouTube, че биковете на най-голямата криптовалута по пазарна капитализация поддържат пазара от януари, тъй като активът многократно отпечатва по-високи дъна.

“Искам да продължа и да се съсредоточа върху не само постоянната ценова подкрепа, която виждаме, нетърпението в цената, тъй като цената продължава да прави по-високи дъна от края на януари, но фокусирането върху Биткойн е наистина едно нещо.”


Разглеждайки графиката на Мертен, той вярва, че BTC е на път да достигне дъното си преди скок над $60,000.

Анализаторът разглежда и Етериум в неговата двойка с Биткойн. Според Мертен, ETH/BTC също изглежда бичи, тъй като двойката продължава да е над диагоналната си подкрепа.

“Основното нещо, към което искам да насоча вниманието ви, е нарастващата сила, която виждаме в съотношението ETH към BTC.

Същата точна тенденция тук: постоянен диапазон на подкрепа и/или по-високи дъна, които наблюдавахме чак в по-ранната част на 2021 г. 


Сега виждаме в краткосрочната тенденция завръщане нагоре…“

Прочети Още: Биткойн (BTC) е позициониран за голям пробив, твърди анализатор

Според графиката на Мертен, ETH/BTC изглежда е готов да се покачи до 0.09 BTC, (около $3,790) през следващите месеци.

Що се отнася до самия Етериум, Мертен казва, че водещата платформа за смарт договори може да нарасне преди края на месеца.

“Като погледнем доларовата двойка на Етериум, изглежда, че сме позиционирани не само с по-високите дъна и постоянната низходяща съпротива през следващите дни или седмица за възходящ импулс над диапазона от $3,000.”

Мертен казва, че макар възходящите обръщания да не се случват за една нощ, пазарните структури както на Биткойн, така и на Етериум показват промяна в тенденцията.

“Това е видът ценово действие, което искаме да видим, за да потвърдим пробива на тенденцията тук… 

Това са ранните признаци за обръщане към възходящ тренд и мисля, че точно затова трябва да се вълнуваме, защото сме в ранните етапи на това.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Marathon доби 45% повече Биткойн през януари в сравнение с декември

Според януарският си месечен доклад, майнинг компанията Marathon Digital е добила 687 BTC и е продала 1,500 BTC.

февруари 4, 2023 21:00 2 мин. четене

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста.  Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, […]

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним „PlanB“ актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене