НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Крипто ветеранът Боби Лий смята, че Биткойн все още има да извърви дълъг път, преди да достигне връх в този цикъл.

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.


В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на най-голямата китайска крипто борса BTCC казва, че очаква следващите няколко месеца BTC да избухне нагоре.


“Знаем, че сме в супер бичи цикъл за крипто, за Биткойн. И наистина все още не сме видели кресчендото. Все още не сме видели върха. Така че през цялата година имаше нарастващ интерес. Видяхме мини пик от $65,000 по-рано тази година през април.

Мисля, че има голям шанс да достигнем пика или по-късно тази година, или може би в началото на следващата година.


...И когато достигнем върха, много бързо и лесно ще надмине 150,000 до $200,000.”


На въпроса какво може да подтикне Биткойн да утрои стойността си толкова бързо, Лий казва, че широкият растеж в няколко сектора на криптовалутите остава относително недостатъчно покрит от медиите.


Не Пропускай: Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути


Когато цените скочат до нови върхове, Лий вярва, че широката общественост ще обърне внимание на крипто пространството по голям начин.


“Катализаторът [за ралито] обикновено са много добри новини. Има много добри новини, които могат да излязат под формата на регулаторни неща или по отношение на приемането. Сега има огромен крипто пазар.

Над сто милиона души по света притежават Биткойн, притежават криптовалута. Това не е традиционната финансова система, така че не е добре отразена в масовите медии.


Но реалността е, че много хора по света го търгуват с появата на NFT (незаменими токени), DeFi (децентрализирано финансиране), децентрализирани приложения (DApps) и децентрализирани борси (DEX). Крипто набра скорост през последните няколко години.


Така че, когато видим пик, всички ще говорят за криптовалути. А ние просто още не сме го виждали. Но вярвам, че сме в ранната част на този цикъл на бичи пазар.”


Лий, който основа предприятието за крипто портфейл Ballet през 2019 г., наскоро влезе в Twitter, за да обясни какво трябва да търсят хората, за да определят дали бичият цикъл е на път да достигне върха си.


“Ще знаете, че сме близо до върха, когато целият свят е замаян от крипто, когато навсякъде цари еуфория и с толкова много добри новини наоколо, никой не вярва, че бичият пазар ще свърши.

Там ли сме вече? Не. Дори не сме близо.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света