НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн до $250,000 в рамките на 5 години, според директора на Morgan Creek

МАЙ. 10, 2021 15:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн до $250,000 в рамките на 5 години, според директора на Morgan Creek

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management вярва, че по време на следващият пазарен Биткойн би могъл да се конкурира със златотото по пазарна капитализация и да се търгува на повече от $200,000.

По време на появата си в Trading Nation на CNBC от 9-ти май, Марк Юско сравни бързото приемане на Биткойн с растежа на компаниите FAANG - Facebook, Apple, Amazon, Netflix и Google.


"Това е мрежа и мрежите се развиват по експоненциален начин. Това е най-бързата мрежа в историята до трилион долара, точно по петите на FAANG, на които им отне от 15 до 20 години в зависимост от това коя компания погледнете."


Предсказанието на цените на Юско се основава на предположението му, че Биткойн ще съперничи на златото по "парична стойност“.


Той заяви:


Ако паричната стойност на златото е 4 трилиона долара, тогава дигиталното злато трябва да достигне тази сума.


Тъй като към момента BTC се търгува на приблизително $58,600 и пазарната капитализация на Биткойн от около $1,1 трилиона, прогнозата на Юско предполага, че флагманската криптовалута може да се търгува за поне $235,000 в бъдеще.


Инвестиционният мениджър прогнозира, че Биткойн ще се превърне в базовия протокол на интернета на стойността, като оприличава Биткойн на Transmission Control Protocol/Internet Protocol, или TCP/IP - стандартен протокол, позволяващ на компютрите  да се свързват и споделят данни в интернет.


Когато го попитаха за други протоколи или крипто активи като Етериум, Лайткойн и Dogecoin - които всички са достигнали рекорда си през последните няколко дни - той заяви, че има място за още. Въпреки това, той не е фен на DOGE, Юско добави:


Има хиляди монети и DOGE е в тази категория на наистина [безполезни активи]. Te са само ютилити [функционални] токени, които нямат фундаментална стойност или случай на употреба и в крайна сметка ще изчезнат.


По време на писането на Биткойн се търгува на $58,560. Етериум достигна нов връх от над $4,100, но DOGE се срина, след като отбеляза нови рекорди след споменаването от Илон Мъск в шоуто Saturday Night Live .

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн тръгна надолу, дали MicroStrategy ще купят дъното?

Днес най-голямата криптовалута по пазарна капитализация отчете голям спад от над 5%, като се понижи от нивото от $37,531 до $35,046 според данни от CoinMarketCap.Биткойн загуби почти $2,000 в рамките ...
ЮНИ. 12, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джак Дорси предполагаемо ще интегрира Lightning Network в една от компаниите си

В петък Джак Дорси отговори на въпрос на потребителя на Twitter Deyonté, който поиска Дорси да интегрира LN в Twitter или BlueSky - децентрализираната социална мрежа, която се разработва от Twitter от...
ЮНИ. 12, 2021 16:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Поредният милиардер иска да инвестира в крипто

Моелис, основателят на инвестиционно-банковото дружество Moelis & Company, разкри намерение да проучи и инвестира в дигитални активи по време на срещата на върха на Bloomberg Deals във вторник."Може б...
ЮНИ. 12, 2021 11:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един от най-големите Биткойн китове купува масивно количество BTC

Според Blockchain.com, кит, който вече притежава десетки хиляди BTC, вчера добави близо 3,720 токена към портфолиото си.Таксите за трансфер за транзакцията възлизат на 0,005 BTC или приблизително $189...
ЮНИ. 12, 2021 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света