НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Крипто прогнози: BTC ще падне до $1100, а LTC до $6

ФЕВ. 3, 2019 12:32 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто прогнози: BTC ще падне до $1100, а LTC до $6

Прогноза, която поставя Биткойн (BTC) на $ 1,100


Спрямо предишни доклади, Биткойн, както и повечето други финансови активи, са предмет на фрактали (фракталът е структура, за която се установява нетривиално самоподобие със собствените ѝ части). Пред Forbes, основателят на ADVFN, Клем Чеймбърс отбеляза, че BTC може да падне до $2 500, като се позовава на основните модели, наблюдавани в ценовото действие на актива през последните 12 месеца.

Въпреки това, използвайки фрактали в различен модел, водещ крипто анализатор твърди, че $2500 ще бъде само началото, като наскоро отбеляза, че BTC може да падне до $1100, ако прогнозата му се окаже вярна.

В неотдавнашен пост, публикуван на TradingView, популярна платформа за графики на криптовалути, акции и форекс е обяснено, че „ беше открито удивително фрактално повторение.

https://twitter.com/MagicPoopCannon/status/1090637238315012096В течение на няколко параграфа, Magic (потребител в Twitter, който прави крипто графики) отбелязва, че Лайткойн (LTC) заседна в дългосрочен низходящ канал, който започна през юли. След анализ на Bollinger Bands (инструмент за технически анализи), той отбеляза, че има нарастващ модел на начина, по който Лайткойн , се движи от ден на ден.


На фона на всичко случващо се около LTC в последно време, Magic заключава, че криптовалутата може да падне до $6.


Очевидно лайткойн е в низходящ канал. Това става заради по-ниските върхове, които достига, след всяка низходяща корекция.

Magic казва, че същият модел на прогнозиране може да бъде приложен и за биткойн, тъй като голяма част от движението на крипто пазара е извлечено от това на неговия лидер. Той обясни, че с един и същ модел на Bollinger Bands, който надхвърля ценовия анализ, биткойн може да падне до $ 1100, което беше най-високата стойност на актива през януари 2017.

В последвалият tweet, Magic обясни защо очаква криптовалутите да се насочат надолу с фундаментална причина, а не само с графики. В противоречивия tweet, който достигна до толкова много хора от крипто екосистема в Twitter, анализаторът обясни, че „като че ли е почти необходимо да се движи надолу“, като отбелязваме, че подобно действие на низходящ тренд ще разчисти тази индустрия от лоши участници и съмнителни продукти - пиявици, които трябва да бъдат унищожени.https://twitter.com/MagicPoopCannon/status/1090687223173914625Интересното е, че коментарите на анализаторите са доста сходни с тези, издадени от Травис Клинг от Ikigai, нов крипто хедж фонд, който на пръв поглед издържа на мечия пазар. В tweet, Клинг, дългосрочен вярващ в суверенния характер на Биткойн, обясни, че тази индустрия не е готова за бикoвете, отбелязвайки, че не е имало достатъчно съкращения, борси, новини, че „крипто е мъртъв ”, наред с други недостатъци, за да се оправдае смяна на парадигмата.


Magic не е сам


Докатo така наречената "Hyperwave" прогноза za $1100 на Magic очевидно не е налице, той не е единственият търговец, който предлага мечи прогнозни на цените. Мурад Махмудов, който наскоро стана популярен с прогнозата за цената от $1700, наскоро обясни, че тъй като пазарът на криптовалути "се римува, а не се повтаря", "стабилната подкрепа" на Биткойн ще бъде намерена при 300-часовата плъзглаща се средна от около $2400. Въпреки това, той даде ясно да се разбере, че Биткойн може да „утихне” до ниска стойност от 350/400-часовата плъзглаща се средна в диапазона от $ 1700, „поради минали модели и колко особено пренапрегнат бе балонът за 2017”.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света