Home

Битката на блокчейните: Алткойни, изградени на Solana срещу такива на Ethereum

11.07.2024 9:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Битката на блокчейните: Алткойни, изградени на Solana срещу такива на Ethereum

Понастоящем цената на Ethereum алткойните - Pepe и Shiba Inu е засегната от волатилността на крипто пазара. Pepe все още бележи положителни знаци, докато Shiba Inu е под натиск през последните няколко седмици.

От друга страна, алткойните, изградени на Solana – Angry Pepe Fork, Popcat и Dogwifhat се издигат до небето в ценовите класации. VanEck и 21Shares наскоро подадоха нови заявления за Solana ETF, което е положително за екосистемата Solana и тези монети сега се възползват от нея.

Shiba Inu (SHIB) се бори с мечките

Една от най-големите монети в блокчейна на Етериум, Shiba Inu (SHIB), все още спи дори с положителния импулс, който се върна на пазара.

Данните за цените от CoinMarketCap показват, че цената на Shiba Inu е меча на седмичните и месечните ценови графики.
Въпреки това, цялата надежда не е загубена. Монетата Shiba Inu е бича на годишната градфика с печалба от 176%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TraderDaink е оптимистично настроен за токена и прогнозира, че стойността на Shiba Inu може да се повиши до $0.0000400 през следващите месеци.

Pepe (PEPE) остава на повърхността въпреки натиска на мечките

Без никаква функционалност, Pepe (PEPE) е сред най-добре представящите се монети през тази година. Започвайки 2024 г. с бавно пътуване, цената на Pepe се изстреля до връх от $0.00001718 през май.

Въпреки че през последния месец Pepe претърпя някои загуби, токенът все още е от онези криптовалути, които не искате да отписвате.

Цената на Pepe се търгува в червено на седмичните и месечните графики, но е в зелената зона на двуседмичните и YTD графиките. Публикация от WhaleInsider показва, че китовете акумулират Pepe Coin, което е знак, че те все още са оптимистично настроени. Анализаторите прогнозират потенциално увеличение на цената до $0.00001903 в скоро време.

Angry Pepe Fork: Следващата голяма меме монета, изградена на Solana, която иска да доминира на пазара

Докато монетите на Етериум се борят с мечи натиск, Angry Pepe Fork представя добре блокчейна на Solana. Като базирана на Solana меме монета, Angry Pepe Fork изгражда силна общност от потребители, която иска да изведе сектора на мемета на следващото ниво. Нейният потенциал и характеристики привлякоха вниманието на водещи YouTube анализатори на криптопазара, като CryptoDexWorld.

Те смятат, че Angry Pepe Fork е златна възможност за тези, които са пропуснали предишни монети като Dogwifhat и Bonk. Понастоящем в първия етап на предварителната си продажба Angry Pepe Fork се предлага на цена от $0.014 за токен, което е добра цена за всеки инвеститор, който има сериозни намерения да реализира печалба през тази година. Пазарните наблюдатели прогнозират, че стойността на Angry Pepe Fork ще скочи с 200% през следващите месеци и съветват търговците да не губят време.

Досега Angry Pepe Fork е събрала над $180,000 финансиране от предварителната си продажба, което е знак, че към този проект има огромен интерес. Пазарните експерти смятат, че тази цифра ще скочи до $500,000 преди края на юли. В своята същност Angry Pepe Fork е проект, базиран на мемета, управляван от общността, който може да доминира в това пространство.

Една от забележителните му характеристики е неговият механизъм за възнаграждение, наречен “Conquer To Earn” (Завладей, за да спечелиш). Проектът стимулира членовете на своята общност с монети APORK да се обединят и да заложат токените си заедно. Тъй като все повече зомби меме монети са детронирани, ще има по-високи годишна доходност за всички. В допълнение към това има протокол за стейкинг, от който членовете на общността могат да се възползват, за да увеличат портфейлите си. Те могат да блокират своите токени за 30, 60 или 90 дни, за да получат атрактивна възвръщаемост.

Тъй като се подготвя за партньорства и сътрудничества, които ще разширят екосистемата, Angry Pepe Fork е добър проект на Solana, от който да бъдете част. В пътната карта на Angry Pepe Fork се посочва, че SOLIDProof е проучила смарт договорите на платформата, за да гарантира, че те са безопасни. Така че инвеститорите няма от какво да се страхуват, защото техните активи са в безопасност.

Popcat (POPCAT) на гребена на вълната, какво следва?

Popcat (POPCAT) в момента е меме монета номер едно в блокчейна на Solana. Въпреки че повечето алткойни са в червената зона, Popcat е в положителна тенденция през последните няколко седмици.

Popcat е един от алткойните, които могат да имат още по-големи печалби в бъдеще поради положителните перспективи на седмична, двуседмична и месечна времева рамка. Capseyeth също така изчисли, че цената на Popcat може да се повиши до $1, ако положителната ценова тенденция се запази. 0x_Freddie също вярва в този скок на цената до $1.

Биковете на Dogwifhat (WIF) се завръщат

За Dogwifhat (WIF) се говореше доста на крипто пазара през март. Цената му се изстреля нагоре в ценовите графики от ниската стойност от $0.21 до историческия връх от $4.85 – ход, който шокира целия крипто пазар.

Една от вероятните причини за скока на цената трябваше да бъде връзката на Dogwifhat с блокчейна Solana. Алткойнът трябва да се е възползвал от репутацията и потенциала на мрежата, за да достигне това число.

Въпреки че цената на Dogwifhat спадна през следващите месеци след това, биковете се завърнаха. Все пак обаче информацията за цените от CoinMarketCap показва спад от 36% на месечната графика.

Финални мисли

Алткойните на Solana, Angry Pepe Fork, Popcat и Dogwifhat печелят този кръг. Те се събудиха от неотдавнашния си сън и могат да се изкачат до нови върхове през следващите месеци. От друга страна, алткойните на Етериум, Shiba Inu и Pepe все още се борят с мечките.

От всички тези алткойни се откроява Angry Pepe Fork. Този проект има действителна функционалност, докато другите не, като същевременно може да се похвали с по-ниска пазарна капитализация. Ето защо Angry Pepe Fork има шанс да нарасне много по-бързо от своите колеги. Ако се интересувате от този проект, последвайте линковете по-долу или разгледайте това видео, за да разберете как да се регистрирате за предварителната му продажба. Може дори да спечелите безплатни Angry Pepe Fork токени само като станете активен член на общността, така че не пропускайте тази възможност.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.