НАЧАЛО Други

Bithumb пуска наново тегления и депозити за девет криптовалути

август 4, 2018 21:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bithumb пуска наново тегления и депозити за девет криптовалути

Водещият виртуален валутен обмен на Южна Корея Bithumb се очаква да отвори отново изтеглянията и депозитите днес, гласи официално съобщение от 4-ти август.

Дванадесетият най-голям по обем на търговията обмен на криптовалути отбеляза, че времето за възобновяване на тегленията и депозитите е изтеглено от 4-ти август в 11 часа сутринта в [Корейско стандартно време] до 7 часа сутринта. [KST].

В отделен пост Bithumb заяви, че първо отваря отново услугите за теглене и депозиране на девет алткойна, добавяйки, че е имало леко забавяне, за да осигури „по-стабилна среда на обслужване“.

В края на юни хакерите откраднаха около 30 млн. долара в крипто от Bithumb, което накара обмена временно да прекрати всички депозити и плащания.

Обмена по-късно се поправи, че хакерите са откраднали по-малко отколкото смятаха първоначално – около 17 милиона долара – поради „продължаващото участие, подкрепа и сътрудничество на фондовете за обмен на криптовалута и фондовете за криптовалути по целия свят“.

Според данни от CoinMarketCap, Bithumb е класиран на дванадесето място сред обменните курсове с коригиран обем на търговията, като денонощният обем на търговията е около 125 милиона щатски долара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене