НАЧАЛО Други

Bithumb пуска наново тегления и депозити за девет криптовалути

АВГ. 4, 2018 21:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bithumb пуска наново тегления и депозити за девет криптовалути

Водещият виртуален валутен обмен на Южна Корея Bithumb се очаква да отвори отново изтеглянията и депозитите днес, гласи официално съобщение от 4-ти август.


Дванадесетият най-голям по обем на търговията обмен на криптовалути отбеляза, че времето за възобновяване на тегленията и депозитите е изтеглено от 4-ти август в 11 часа сутринта в [Корейско стандартно време] до 7 часа сутринта. [KST].


В отделен пост Bithumb заяви, че първо отваря отново услугите за теглене и депозиране на девет алткойна, добавяйки, че е имало леко забавяне, за да осигури "по-стабилна среда на обслужване".

В края на юни хакерите откраднаха около 30 млн. долара в крипто от Bithumb, което накара обмена временно да прекрати всички депозити и плащания.

Обмена по-късно се поправи, че хакерите са откраднали по-малко отколкото смятаха първоначално - около 17 милиона долара - поради "продължаващото участие, подкрепа и сътрудничество на фондовете за обмен на криптовалута и фондовете за криптовалути по целия свят".

Според данни от CoinMarketCap, Bithumb е класиран на дванадесето място сред обменните курсове с коригиран обем на търговията, като денонощният обем на търговията е около 125 милиона щатски долара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света