Home

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

18.06.2024 14:18 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. - Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

Според доклад на CCData, през май, след събитията, свързани с халвинга на Биткойн и BTC ETF, комбинираният обем на спот търговията и тази с деривати на централизираните борси е намалял с 20.1% до $5.27 трилиона. Откритият интерес на борсите за деривати обаче нарасна с 30.5% до $55.2 милиарда. На този фон Bitget отбеляза забележително увеличение на открития интерес с 39.2%, достигайки $9.74 милиарда, затвърждавайки позицията си на водеща борса за деривати.

Едновременно с това през май Bitget регистрира най-високия едномесечен приток на капитали сред всички централизирани борси, като според данни на DeFiLlama в платформата са постъпили $975.4 милиона. Този значителен приток на капитали категорично утвърждава Bitget като лидер в индустрията.

През май Bitget значително разшири избора си на активи, като пусна в обращение 62 нови токена, което предизвика значителен интерес и увеличи обемите на търговия. Сред най-добре представящите се са $TURBO, $MNTC, $CEL, $LIFEFORM и $WOJAK, които отбелязаха впечатляващи печалби, вариращи от 260% до 1,430%, демонстрирайки проактивния подход на Bitget да отговори на развиващите се пазарни изисквания и подчертавайки значителния потенциал за доходоносна възвръщаемост в рамките на своята екосистема.

Освен това Bitget регистрира 19 нови токена в PoolX, привличайки 120,381 участници, които стейкнаха общо 427 милиона USDT през май. В PoolX бяха регистрирани общо 21 токена, като се откроиха печалбите от UDS (86%) и DOGEMOB (26%), както и значителното увеличение на пазарната капитализация на ATS (46%) и APRS (17%). Средният годишен лихвен процент (APR) от 10-45% също допринася за нарастващото търсене и успеха на продукта.

Месецът беше белязан и от ключови събития в Bitget, включително назначаването на Грейси Чен за нов главен изпълнителен директор, пускането на токена BWB, Signal Bot за революционизиране на разпространението на информация за крипто търговията в Telegram, разгръщането на кампанията Elite Trader и глобалното честване на Деня на пицата.

За повече информация относно месечния доклад, моля, посетете тук.

За Bitget

Създадена през 2018 г., Bitget е водеща световна платформа за обмен на криптовалути и Web3 компания. Обслужвайки над 25 милиона потребители в над 100 държави и региони, борсата Bitget се стреми да помага на потребителите да търгуват по-интелигентно с пионерската си функция за т. нар “copy trading” и други решения за търговия. Известен преди като BitKeep, Bitget Wallet е многоверижен крипто портфейл от световна класа, който предлага редица цялостни Web3 решения и функции, включително функционалност на портфейла, суап, NFT Marketplace, dApp браузър и др. Bitget вдъхновява хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително легендарния аржентински футболист Лионел Меси и турските национални спортисти от Buse Tosun Çavuşoğlu (отбор по борба), Samet Gümüş (отбор по бокс) и İlkin Aydın (отбор по волейбол).

За повече информация посетете: Уебсайт | (X) Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

За медийни запитвания, моля, свържете се с тях на: [email protected]


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.