Home

Bitget представя първия BGB безсрочен фючърс с до 50Х ливъридж

09.07.2024 13:45 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget представя първия BGB безсрочен фючърс с до 50Х ливъридж

Bitget, водещата световна Web3 компания за обмен на криптовалути, съобщи, че нейният собствен токен, Bitget Token (BGB), вече е достъпен ексклузивно за търговия с фючърси на платформата.

Като първи безсрочен фючърс на BGB, BGBUSDT-M ще бъде пуснат в продажба на 8 юли 2024 г., с максимален ливъридж от 50Х.

BGB е токен на екосистемата на Bitget, създаден да осигури проста и сигурна крипто екосистема, достъпна за всички. Стартирана през юли 2021 г. с общо предлагане от 2 милиарда, BGB вече има 1.4 милиарда токена в обращение. Токенът Bitget (BGB) предлага ексклузивни привилегии на всички притежатели, като цели да сподели резултатите от растежа на Bitget с всички потребители.

Тези предимства включват отстъпки от таксите за спот търговия, безплатно теглене, достъп до продажби на токени или airdrops на Launchpad и Launchpool, както и други специфични за платформата предимства, стимулиращи потребителите да държат и използват BGB, като по този начин създават силна екосистема, основана на функционалността.

В допълнение към фючърсната търговия BGB може да се търгува на спот и маржин пазарите на Bitget, да се използва за “copy” търговия и да с ботове за търговия, което повишава гъвкавостта и функционалността на токена в рамките на екосистемата на Bitget. Токенът е регистриран и на други големи централизирани борси като Bitfinex и MEXC. BGB демонстрира впечатляващо пазарно представяне – нов исторически връх от $1.4306 в началото на юни 2024 г., което представлява ръст от 141.4% през последната година.

Грейси Чен, главен изпълнителен директор на Bitget, коментира:

Развълнувани сме да разширим възможностите за търговия с BGB, предлагайки на нашите потребители повече начини да се възползват от родния токен на Bitget. Добавянето на BGB към фючърсния пазар, заедно със съществуващите услуги за търговия и комунални услуги, доказва нашия ангажимент да предоставяме всеобхватно, възнаграждаващо и разумно търговско изживяване. Очакваме с нетърпение нови висоти за токена и компанията!

На 1 юли Bitget обяви надграждането на адреса на смарт договорът на родния си токен BGB. Това подобрение има за цел да увеличи функционалността и потенциала на BGB, като проправи пътя за използването му в различни dApps и улесни бъдещите листвания на повече централизирани и децентрализирани борси. За да отпразнува пускането на първите безсрочни фючърси BGB, Bitget ще бъде домакин на серия от състезания, за да раздаде 20,000 BGB на своите потребители.

За повече подробности относно търговията с BGB фючърси и съпътстващите промоционални събития, моля, посетете тук.

За Bitget

Създадена през 2018 г., Bitget е водеща световна Web3 компания за обмен на криптовалути. Обслужвайки над 25 милиона потребители в над 100 държави и региони, борсата Bitget се стреми да помага на потребителите да търгуват по-интелигентно с пионерската си функция за copt трейдинг и други решения за търговия. Известен преди като BitKeep, Bitget Wallet е крипто портфейл от световна класа с много вериги, който предлага редица цялостни Web3 решения и функции, включително функционалност на портфейла, суап, NFT Marketplace, DApp браузър и др. Bitget вдъхновява хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително легендарния аржентински футболист Лионел Меси и турските национални спортисти Бусе Тосун Чавушоглу (световен шампион по борба), Самет Гюмюш (златен медалист по бокс) и Илкин Айдън (национален отбор по волейбол).

За повече информация посетете: Уебсайт | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet
За медийни запитвания, моля, свържете се с: [email protected]


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.