Home

Bitget Pre-Market въвежда Hamster Futures Coin (HMSTRBG) преди листването на Hamster Kombat (HMSTR)

26.06.2024 15:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget Pre-Market въвежда Hamster Futures Coin (HMSTRBG) преди листването на Hamster Kombat (HMSTR)

Bitget, водещата Web3 компания за обмен на криптовалути, даде възможност на потребителите да търгуват с Hamster Future Coins (HMSTRBG) преди да получат ранен достъп до токените HMSTR от тенденциозната екосистема за игри Hamster Kombat чрез платформата Pre-Мarket.

По този начин потребителите могат да получат ранна ценова мощ над HMSTR, като търгуват с HMSTRBG, което улеснява превръщането му в основен пазар за търговия с актива, след като бъде регистриран на различни борси. Търговията стартира от 11:00 ч. на 21 юни (българско време). Потребителите на Bitget вече имат предимството на ранния достъп до токените HMSTR, като търгуват с базираните на Bitget HMSTRBG токени, което им позволява да заемат позиции в покупко-продажбите преди официалното пускане на токена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като проектът Hamster Kombat все още не е обявил своята токеномика, общото предлагане на токени Hamster Kombat, т.е. HMSTR, остава неизвестно. За да позволи на потребителите да влязат в по-добри позиции при търговията с HMSTR преди пускането му, Bitget въведе иновацията Hamster Futures Coin като представителен токен за предварителна пазарна търговия, като общото предлагане е определено на 10 милиарда токена.

Bitget ще започне предварителната пазарна търговия на HMSTR след потвърждаване на общото предлагане. Завършените предварителни пазарни сделки с HMSTRBG ще бъдат прехвърлени към предварителната пазарна търговия с HMSTR. Прехвърлянето не променя обема на предварителните пазарни поръчки на HMSTRBG, но ще мащабира количеството и цената на монетите въз основа на общото предлагане на HMSTRBG и общото предлагане на HMSTR.

По-късно Bitget ще обяви времето за доставка на HMSTR на предварителния пазар и ще завърши доставката. Ако поради особени обстоятелства не се стигне до навременно пускане на токена HMSTR, Bitget ще прекрати всички поръчки за HMSTRBG на предварителния пазар и ще отключи маржовете на продавачите и купувачите за компенсация, като същевременно ще защити интересите на потребителите.

Hamster Kombat, завладяваща мултиплейърна кликър игра, е ново попълнение в жанра “Tap-to-Earn” в Telegram. Тя бързо придоби известност с над 60 милиона играчи, привличайки подобно внимание като Notcoin (NOT). Тя предлага режим “Играч срещу играч” (PvP), в който участниците печелят монети в играта, като кликват на екраните си. Тези монети могат да бъдат конвертирани в HMSTR токени, които могат да се търгуват в The Open Network (TON), като придават реална стойност на постиженията на играчите в играта. Играта включва ежедневни задачи, мисии и реферална програма, която увеличава потенциала за печелене на монети, както и стимули за повишаване на производителността. Интеграцията на Hamster Kombat с TON осигурява сигурни и прозрачни транзакции, като насърчава доверието и ангажираността на играчите.

Предварителният пазар на Bitget е стратегически инструмент, предназначен за проактивни търговци и инвеститори, които търсят ранен достъп до обещаващи токени. Тази функция предоставя власт на потребителите, като им позволява да търгуват с токени като HMSTR, преди те да са налични на по-широкия пазар. Фокусирайки се върху търговията преди пускането на токените на борсата, Bitget цели да утвърди своята екосистема като цялостно решение както за начинаещи, така и за опитни търговци.

Платформата за предборсова търговия с токени HMSTRBG в момента е в реално време за потребителите на Bitget, като им предоставя възможност да се включат в ранни търговски дейности за HMSTR.

Тази инициатива е в съответствие с по-широките цели за разширяване на Bitget в нейните спот и различни други търговски коридори. С фокус върху предоставянето на потребителите на възможности за инвестиране в популярни и ценни проекти, Bitget вече е една от 10-те най-големи платформи за спот крипто търговия с над 900 монети и над 1000 двойки. Bitget продължава да е водеща на пазара на крипто деривати, като на 4 май показателят ѝ за отворен интерес (OI) надхвърли $6 милиарда, осигурявайки си значителен дял от 25% от общия пазар. Миналия месец Bitget регистрира най-високия месечен приток сред всички централизирани борси, с $975.4 милиона нов капитал, затвърждавайки позицията си на лидер в индустрията.

Стартирал през април 2024 г., предварителният пазар на Bitget даде на потребителите ранен достъп до проекти като EigenLayer (EIGEN), Merlin Chain (MERL), Renzo (REZ), BounceBit (BB), Meson Network (MSN) Zerolend (ZERO), Notcoin (NOT), ZeroLayer (ZRO), ZkSync (ZKSYNC), а сега и до най-новото попълнение Hamster Combat (HMSTR).

За повече информация относно токените HMSTRBG, моля, посетете тук.

За Bitget

Създадена през 2018 г., Bitget е водеща световна Web3 компания за обмен на криптовалути. Обслужвайки над 25 милиона потребители в над 100 държави и региони, борсата Bitget се стреми да помага на потребителите да търгуват по-интелигентно с пионерската си функция за copy-trading и други решения за търговия. Известен преди като BitKeep, Bitget Wallet е крипто портфейл от световна класа с много вериги, който предлага редица цялостни Web3 решения и функции, включително функционалност на портфейла, суап, NFT Marketplace, dApp браузър и др. Bitget вдъхновява хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително легендарния аржентински футболист Лионел Меси и много други.

За повече информация посетете: Уебсайт | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

За медийни запитвания, моля, свържете се с: [email protected]


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.