НАЧАЛО Прессъобщения

Bitget потвърждава своя ангажимент към прозрачността чрез публикуването на докладите за „Доказателство на резервите“ и „Фонд за защита“ за май

11.06.2024 17:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget потвърждава своя ангажимент към прозрачността чрез публикуването на докладите за „Доказателство на резервите“ и „Фонд за защита“ за май

ВИКТОРИЯ, Сейшелски острови - Bitget, водещата Web3 компания за обмен на криптовалути, обявява актуализираната оценка на своя Фонд за защита и последния си доклад за доказателство за резервите (Proof-of-History, PoH) за май 2024 г., подсилвайки ангажимента си за повишаване на сигурността на потребителите и опазване на своите дигитални активи.

Средна стойност на фонда за защита е $425 милиона

От създаването си през август 2022 г. Фондът за защита е крайъгълен камък на ориентирания към потребителите подход на Bitget, олицетворяващ отдадеността на платформата да предоставя сигурна среда за търговия.

В условията на нестабилна среда Фондът за защита действа като предпазна мрежа срещу потенциални заплахи, като гарантира, че активите на потребителите на Bitget остават защитени от неблагоприятни събития. Използвайки модел на самозастрахователен резерв, Фондът за защита на Bitget работи независимо, което позволява бързи и адаптивни реакции на възникващи предизвикателства.

Свободен от външни зависимости, фондът може бързо да преразпределя ресурси, за да намали рисковете и да защити активите на потребителите по време на турбулентни пазарни условия или непредвидени събития.

През май, воден от пазарните тенденции и оценката на BTC, Фондът за защита на Битджет поддържаше стабилна средна месечна оценка от $425 милиона, което значително надхвърля ангажимента на компанията от $300 милиона, поет през октомври 2022 г. През изминалия месец Фондът за защита запази наличностите си от 6,500 BTC, съхранявани в три отделни портфейла, като всички адреси бяха публично показани за прозрачност.

PoR отчетът демонстрира съотношение на общите резерви от 169%

Последният доклад за доказване на резервите на Bitget от май 2024 г. разкрива впечатляващо съотношение на общите резерви от 169%, което е значително по-високо от индустриалния стандарт от 100%, като съотношенията на BTC и ETH се покачват съответно до 295% и 209%. Освен това актуализацията подчертава значителното увеличение на потребителските активи за USDT и ETH, като и двете цифри отбелязват забележителен ръст от 64% и 72% от януари 2024 г. насам. Тези цифри означават не само разрастващо се потребителско доверие, но и отразяват силна инерция в растежа на потребителите.

За пълна прозрачност потребителите могат да проверяват активите си в Bitget с помощта на инструмента за проверка с отворен код, наречен MerkleValidator, достъпен в GitHub.

Грейси Чен, главен изпълнителен директор на Bitget, заяви:

Bitget е твърдо решена в своя ангажимент за прозрачност и финансова стабилност. Последната ни PoR актуализация и Фонда за защита потвърждава ангажимента ни да защитаваме потребителските активи и да поддържаме най-високите стандарти за отчетност. Bitget остава в челните редици на индустрията за обмен на криптовалути, осигурявайки спокойствие на нашите потребители и давайки пример за подражание на останалите.

За Bitget

Създадена през 2018 г., Bitget е водеща световна Web3 компания за обмен на криптовалути. Обслужвайки над 25 милиона потребители в над 100 държави и региони, борсата Bitget се стреми да помага на потребителите да търгуват по-интелигентно с пионерската си функция за “copy trading” и други решения за търговия. Известен преди като BitKeep, Bitget Wallet е крипто портфейл от световна класа, поддържащ много вериги, който предлага редица цялостни Web3 решения и функции, включително функционалност на портфейла, суап, NFT пазар, dApp браузър и др. Bitget вдъхновява хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително легендарния аржентински футболист Лионел Меси и много други.

За медийни запитвания, моля, свържете се с: [email protected]


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.