Home

Bitget и Foresight Ventures стартират TON Ecosystem Fund за $20 милиона

02.07.2024 14:09 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget и Foresight Ventures стартират TON Ecosystem Fund за $20 милиона

Bitget, водеща Web3 компания за обмен на криптовалути, обяви създаването на фонд TON Ecosystem Fund на стойност $20 милиона в съюз със сингапурската инвестиционна компания Foresight Ventures, който има за цел да подкрепя проекти на ранен етап, изградени върху The Open Network (TON).

Тази стратегическа инициатива подчертава ангажимента на дуото за насърчаване на иновациите и развитието в рамките на екосистемата TON.

The Open Network (TON) набира значителна популярност, като напоследък цената на $TON достигна нов исторически връх. Според Delphi Digital растежът на екосистемата е подкрепен от масивната потребителска база на Telegram от 900 милиона души, което изтласква дневните активни адреси на TON отвъд тези на Етериум.

Общата заключена стойност (TVL) в екосистемата TON се е увеличила повече от пет пъти през последните два месеца, достигайки $600 милиона, благодарение на притока на нови проекти и активи като STON.fi, DeDust.io и TON-USDT. Според официалната страница за прозрачност на Tether, разрешеното емитиране на USDT в блокчейна на TON е нараснало до приблизително $580 милиона, което го прави шестия по големина блокчейн за емитиране на USDT, след TRON, Етериум, Solana, Avalanche и Omni.

Фондът за екосистемата на TON на стойност 20 млн. щатски долара има за цел да подкрепи изцяло развитието на проекти в рамките на екосистемата на TON. Като използва огромната потребителска база на Telegram, Bitget се съобразява с визията си за стимулиране на масовото приемане на криптовалута и създаване на по-справедливо бъдеще чрез криптоеволюция. Фондът активно ще търси и подкрепя обещаващи проекти, като им осигурява необходимата ликвидност, за да се развиват на платформата Bitget.

Грейси Чен, главен изпълнителен директор на Bitget, коментира:

“Радваме се да видим, че екосистемата на TON преживява положителна обратна връзка поради ръста на потребителите, TVL и цената на токена. В Bitget сме се посветили на насърчаването на иновациите в екосистемата TON. Нашият фонд от $20 милиона е доказателство за ангажимента ни да подкрепяме проекти, които ще стимулират масовото приемане на криптовалутата. Вярваме в потенциала на TON и в способността му да създаде по-справедливо бъдеще. Нашият Telegram Signal Bot е само един от примерите за това как даваме “власт” на общността и подобряваме потребителското изживяване.”

След стартирането на Telegram Signal Bot през май, Bitget продължава да въвежда иновации с фонда за екосистемата TON. Bitget Wallet, като ончейн разширение на екосистемата Bitget, завърши интеграцията на основната мрежа на TON. Той също така добави поддръжка за TON Connect, което позволява на потребителите лесно да се свързват с dApps, свързани с TON. Освен това Bitget Wallet въведе Tap2Earn зона, събираща широк спектър от модерни Tap2Earn проекти в рамките на екосистемата TON.

За Bitget

Създадена през 2018 г., Bitget е водеща световна Web3 компания за обмен на криптовалути. Обслужвайки над 25 милиона потребители в над 100 държави и региони, борсата Bitget се стреми да помага на потребителите да търгуват по-интелигентно с пионерската си функция за copt трейдинг и други решения за търговия. Известен преди като BitKeep, Bitget Wallet е крипто портфейл от световна класа с много вериги, който предлага редица цялостни Web3 решения и функции, включително функционалност на портфейла, суап, NFT Marketplace, DApp браузър и др. Bitget вдъхновява хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително легендарния аржентински футболист Лионел Меси и турските национални спортисти Бусе Тосун Чавушоглу (световен шампион по борба), Самет Гюмюш (златен медалист по бокс) и Илкин Айдън (национален отбор по волейбол).

За повече информация посетете: Уебсайт | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet
За медийни запитвания, моля, свържете се с: [email protected]


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.