НАЧАЛО Други

Bitfinex спира фиатните депозити

ОКТ. 12, 2018 14:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex спира фиатните депозити

Голямата крипто борса Bitfinex временно прекратява всички фиатни депозити за еврото, щатския долар, японската йена и британската лирата. Това е според няколко доклада от 11-ти октомври.Докато обменът не е посочил причина за спирането, той заявява, че депозитите "се очаква да се възобновят в рамките на една седмица".

Както бе съобщено на 8-ми октомври, борсата наскоро бе подтикната да отговори официално на онлайн слухове, според които Bitfinex е в несъстоятелност и / или среща банкови проблеми. Като част от неотдавнашното си изявление, обмена потвърди, че: "Bitfinex продължава да съществува" в сферата на сделките с фиатни валути", но заяви, че това е нещо преобладаващо сред "повечето свързани с крипто организации".

Изявлението на борсата се дължи отчасти на съобщения, че нейния банков партньор, "Noble Bank International" в Пуерто Рико, търси купувач и е загубил както Bitfinex, така и свързаната с него фирма Tether като клиенти.

В отговор на докладите на Noble Bank, някои в криптото пространство предположиха, че Bitfinex вече се е прехвърлил към банкиране с HSBC чрез частен акаунт, регистриран под името "Global Trading Solutions". Обменът не е отговорил официално на тези твърдения, въпреки че подчерта, че всички твърдения, свързани с Noble, "нямат влияние" върху операциите, преживяемостта или платежоспособността на Bitfinex.

Както вече беше съобщено, историята на банковите взаимоотношения на Bitfinex започва през април 2017 г., когато за Wells Fargo & Co. се твърдеше, че отказват да продължат да оперират като кореспондентска банка. След това Bitfinex заведе дело срещу банката, което бързо беше свалено.

Bitfinex понастоящем е четвъртата по големина борса в световен мащаб спрямо ежедневно търгуван обем, като отбеляза 154% увеличение през 24-часовия период, за да се изтъргуват около $633.4 милиона вчера.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Централната банка на Нигерия ще бъде първата в Aфрика с дигитална валута

CBDC на Нигерия, електроната найра, първоначално трябваше да бъде пусната на 1-ви октомври. Стартирането беше отложено обаче, за да се подготви за 61-ия ден на независимостта на страната.През август Ц...
ОКТ. 25, 2021 16:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск отрича сътрудникът му да има общо с Фондация Dogecoin

В скорошен туит мултимилиардерът пише, че нито той, нито Бърчъл, нито някой от неговите сътрудници са замесени.Neither Jared, nor me, nor anyone I know has anything to do with this foundation— Elon Mu...
ОКТ. 25, 2021 15:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск планира да стане първия в света Dogecoin трилионер

Според скорошна прогноза на анализатор от Morgan Stanley, основателят на SpaceX е на път да стане първият трилионер в света с безмилостното си натрупване на богатство.Twitter акаунт, наречен UberFacts...
ОКТ. 24, 2021 19:28 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сатоши Накамото се нарежда в топ 20 на милиардерите

Стойността на Биткойн (BTC) скочи до над $67,00 по време на скорошния възход на криптопазара, преди да се върне до сегашната си стойност от около $62,000. Според текущия обменен курс и приблизителния ...
ОКТ. 24, 2021 18:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света