Home

Bitifnex ще компенсира инвеститорите за проваления проект в Ел Салвадор

06.07.2024 15:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitifnex ще компенсира инвеститорите за проваления проект в Ел Салвадор

Bitfinex Securities, платформа за дигитални активи, обяви, че ще възстанови средствата на инвеститорите, участвали в проекта за хотел Hilton на международното летище в Ел Салвадор.

Инициативата не успя да изпълни изискването за минимално финансиране от $500,000, като събра само $342,000 преди първоначалния краен срок, което е едва 5% от целевата сума от $6.25 милиона.

Според информацията всички инвестирали в проекта ще бъдат компенсирани. Възстановяването обаче няма да бъде незабавно, тъй като Bitfinex очаква емитентът да преструктурира офертата.

Емитентът, Inversiones Laguardia S.A. de C.V., все още не е оповестил плановете си за развитие. Вследствие на това Bitfinex премахна публичното предлагане от своя уебсайт.

Средствата са били насочени към изграждането на хотел Hampton by Hilton – обект с площ 4,500 кв. м, пет нива, 80 стаи, ресторант, работна зона, басейн, фитнес зала и градина.

За да участват, от инвеститорите се изискваше да направят минимална инвестиция от $1,000 за закупуване на “HILSV” токена в Liquid Network, като се обещаваше 10% възвръщаемост за период от пет години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Кандидат за Сената в САЩ продаде меме акции за над $5 милиона

Политиците в САЩ често търгуват с акции под ръководството на инвестиционни консултанти, които избират инвестиции от реномирани компании със силни основи и висок потенциал за растеж.

18.07.2024 18:11 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.