НАЧАЛО Други

Bitfi добавя подкрепа за всички ERC-20 активи

август 21, 2018 15:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitfi добавя подкрепа за всички ERC-20 активи

Bitfi наскоро обяви, че добавя към всички портфейли поддръжка за всички токени ERC-20, като заяви, че няма нужда от уебсайтове на трети страни за достъп до токени. Междувременно Джон Макафи се опитва отново да оспори твърденията, че портефйлът може да бъде хакнат.

На 16-ти август Bitfi, производителят на хардуерен портфейл за криптoвалути, обяви, че ще добави поддръжка на ERC-20 за всички портфейли.

В официална публикация в Twitter, Bitfi заяви още, че добавянето на ERC-20 поддръжка към портфейлите Bitfi ще премахне необходимостта от уеб сайтовете на трети страни за достъп до ERC-20 токени.

Джон Макафи подкрепи хода на Bitfi, като сподели публикацията в Twitter за „добрата новина“ за всички притежатели на ERC-20 токени. Той каза в Twitter:

Преди, за да имат достъп до ERC-20 токени, притежателите трябваше да използват уебсайтове на трети страни, което прави токените по-малко достъпни и отворени към заплахи за сигурността извън хардуерната платформа. Добавянето на ERC-20 токените е добра новина за хилядите инвеститори, притежаващи токени, използващи платформата Етериум, разпространени чрез ICO.

Преди това имаше новини за потребители, твърдящи, че са хакнали предполагаемо „непробиваемия“ портфейл на Bitfi. В отговор на тези твърдения Джон Макафи сподели идентификационните данни за вход в своя Twitter профил за три портфейла, изпратени до Defcon, като заяви, че всеки може да провери дали средствата са все още там. Той добави, че ще плати 250,000 долара на всеки, който може да извлече средствата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене