Home

Биткойн е в застой близо до $65,000, тъй като инвеститорите търсят по-добре справящи се проекти, ALGT и DOT под светлината на прожекторите

21.06.2024 9:11 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е в застой близо до $65,000, тъй като инвеститорите търсят по-добре справящи се проекти, ALGT и DOT под светлината на прожекторите

Пазарът на криптовалути напоследък е колеблив; Биткойн (BTC), водещата дигитална валута, премина през фаза на стагнация.

Въпреки силните позиции на Биткойн, инвеститорите сега проучват други инвестиционни пътища, търсейки нови възможности. Два проекта, които привличат интерес, са Polkadot (DOT) и Algotech (ALGT), с огромен потенциал.

Биткойн (BTC) може да надхвърли $100,000 до края на годината, твърдят експерти

Макар че стойността на Биткойн (BTC) показва слабо движение около границата от $65,000, признаците сочат, че може да наближи потенциален подем.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Забележителният финансов анализатор Tedtalksmacro, известен с проследяването на стойността на Биткойн (BTC) във връзка с тенденциите на Федералния резерв на САЩ, посочи възможен фактор за предстоящо покачване.

В анализа на Tedtalksmacro се изтъква забележителна връзка между движението на цената на Биткойн и промените в ликвидността на Фед. Данните предполагат, че доближаването до локално дъно на ликвидността в рамките на следващите десет дни може да предизвика последващ скок, който потенциално да съживи бичия тренд на Биткойн. Тази наблюдавана тенденция обхваща няколко месеца, за което свидетелства най-високата стойност на Биткойн от $73,800 в средата на март, съвпадаща с рязкото повишаване на ликвидността на Фед.

Въпреки неотдавнашния застой в движението на цените на Биткойн (BTC), сред професионалните инвеститори се създава атмосфера на очакване. Експертите предвиждат, че ако се проявят определени фактори, Биткойн (BTC) може да започне да поскъпва отново, като потенциално надхвърли предишния си връх и дори премине границата от $100,000 преди края на годината.

Polkadot (DOT) привлича вниманието на фона на разширяването на екосистемата

Polkadot (DOT) привлече значително внимание и контрол. Уважавани анализатори в платформите на социалните медии изразиха положителните си възгледи за Polkadot (DOT, като подчертаха разширяващата се екосистема на мрежата Polkadot и възхода на приложенията за децентрализирано финансиране (DeFi).

Анализаторът Майкъл ван де Поуп посочи, че Polkadot (DOT в момента заема ключова позиция на подкрепа и набира инерция, позовавайки се на различни проекти в екосистемата на Polkadot, особено на разрастващия се сектор Real-World Asset (RWA). Той прогнозира, че DOT ще се превърне в ключов играч през следващите няколко години.

Крипто анализаторът, известен като Tony, сподели подобно мнение, като предположи, че поддръжниците на Polkadot (DOT) запазват твърдата си позиция. Въпреки това той предупреди за потенциален неуспех, ако цената падне под $5.80. Въпреки тази предпазливост, той прояви интерес към намирането на оптимална точка за влизане, ако активът продължи да се движи по настоящия си път в продължение на няколко седмици.

Анализатори като Crypto Thanos и il Capo of Crypto споделиха своите виждания за потенциала на Polkadot. Crypto Thanos посочи, че понастоящем DOT се търгува в диапазон на натрупване, като се колебае между $6 и $7.50. От друга страна, il Capo of Crypto наблегна на стъпките на Polkadot в областта на AI и иновациите в игрите в блокчейн сферата.

Експертите подчертават потенциала на Algotech (ALGT) за възвръщаемост на инвестициите 1,200Х

Продължаващата предварителна продажба на Algotech (ALGT) привлече интереса на инвеститорите, които търсят печеливши инвестиционни начинания. Експертите от бранша похвалиха тази инициатива като водеща предварителна продажба на 2024 г., подчертавайки нейните уникални стратегии и обещаваща възвръщаемост.

Предварителната продажба на Algotech успешно събра повече от $9.2 милиона, като 91% от токените бяха изкупени по време на бонусната фаза. Текущата цена по време на този етап е $0.08. Анализаторите посочват, че ALGT може да се превърне в основен претендент на този бичи пазар, като потенциално може да донесе впечатляваща 1,200Х възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Algotech има за цел да трансформира подхода на търговците и инвеститорите на финансовите пазари чрез своята децентрализирана алгоритмична платформа за крипто търговия. Като използва авангардни технологии, автоматизация и разнообразен набор от алгоритмични стратегии, Algotech уверява, че ще даде възможност на трейдърите и ще разгърне техния търговски потенциал до нови висоти.

Атрактивността на Algotech се повишава значително от финансиранете в размер на $1.2 милиона, отпуснато за графични процесори H100 – стратегическо решение, насочено към подобряване на ефективността, прецизността и възможностите на нейната система за изкуствен интелект.

Този ход подчертава отдадеността на проекта да предоставя иновативни решения и да остане в челните редици на напредъка в тази област. Освен това целта на проекта да трансформира търговските и инвестиционните практики, използвайки иновативни технологии и автоматизация, привлече интереса на участниците в индустрията, които искат да разширят инвестиционните си възможности.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.