Home

Биткойн за защита на богатството, генерирано от AI – Топ 5 алткойна, които могат да ви направят богати през 2024 г.

30.06.2024 10:34 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн за защита на богатството, генерирано от AI – Топ 5 алткойна, които могат да ви направят богати през 2024 г.

От няколко години насам Биткойн се разглежда като начин за съхранение на стойност. В близкото минало рисковият предприемач Антъни Помплиано посочи, че Биткойн е задължителен актив в новата епоха на индустрията на изкуствения интелект (AI).

На 24 юни Помплиано заяви, че “Биткойн ще защити богатството, създадено от AI”, като го обозначи като сигурно убежище за съхранение на богатство. Освен Биткойн, много алткойни привличат инвеститори с висок потенциал за растеж.
Ето пет от най-добрите алткойни, които могат да увеличат богатството ви тази година: Angry Pepe Fork, Solana, Tron, Toncoin и Binance Coin.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Пет алткойна, които могат да ви направят богати през тази година

  • Angry Pepe Fork (APORK) – бързо беше признат за един от алткойните, които да следите сега, заради влиянието му върху промяната на пазара. Използвайки функцията Conquer To Earn (Завладей, за да спечелиш), APORK измества вниманието от меме монетите, базирани на хайп, към функционалността.
  • Solana (SOL) – е един от водещите проекти, който се характеризира с висока скорост, голяма пропускателна способност и ниски комисиони. Той е и място, където разработчиците могат да пакетират приложения като услуги, които могат да се мащабират.
  • Tron (TRX) – е един от най-добрите алткойни днес заради високата си пропускателна способност и евтиния блокчейн.
  • Toncoin (TON) – привлече много хора заради връзката си с някои приложения и неотдавнашната интеграци на монетите в приложение за съобщения
  • Binance Coin (BNB) – първоначално се използваше за улесняване на търговията на борсата Binance, но сега има и други функции. BNB е вграденият токен на блокчейн мрежата, известна като Binance Smart Chain.

Нека да влезем в дълбочина и да видим защо всеки алткойн е хранилище на богатство и защо те са сред най-добрите алткойни, в които да инвестирате сега.

Angry Pepe Fork (APORK)

Секторът на алткойните се разтърси при навлизането на новата MemeFi платформа – Angry Pepe Fork (APORK). APORK, въпреки че стартира наскоро, е набрала над $175,000 в първия етап на предварителната си продажба и се оценява на $0.014. Анализаторите определят APORK като следващата монета на Solana, която ще надмине водещи алткойни като Етериум и XRP.
Angry Pepe Fork има система Conquer to Earn, която насърчава активното участие в общността. Целта тук е членовете да изгонят мъртвите проекти от пазара в замяна на безплатни монети APORK. Размерът на получените APORK зависи от броя на изхвърлените проекти.

Така че играчите могат да работят самостоятелно или да се обединят, за да премахнат възможно най-много проекти. Докато правят това, те могат да печелят повече монети, като стейкват своите APORK токени в протокола на Angry Pepe Fork. APORK има три периода на заключване, което позволява на потребителите да избират в зависимост от това, което им е удобно.

Периодът от 30 дни е за начинаещи, докато 60-дневното заключване привлича междинните инвеститори, а 90-дневното – ветераните, за да получат най-високите APY. Освен това APORK има ограничено предлагане от 1.9 милиарда токена, както Биткойн, който има 21 милиона токена. Това гарантира, че $APORK придобива много висок темп на разширяване поради дефицит на токени, защото колкото повече токените са в недостиг, толкова повече се увеличават тяхната стойност и търсене.

Смарт договорът на Angry Pepe Fork е одитиран от надеждна трета страна, SOLIDProof, като по този начин го прави много сигурен. Тези характеристики накараха анализаторите да смятат, че до края на тази година, преди повечето от другите водещи алткойни, цената на APORK ще достигне $1.

Solana (SOL)

Друг алткойн, който инвеститорите трябва да обмислят тази година, въпреки че имаше слаба година, е Solana (SOL). Той беше толкова близо до поставянето на нов исторически връх по-рано тази година, но не успя заради мечия пазар. Solana е в списъка на 5-те най-големи криптовалути с пазарна капитализация от над $64 милиарда.
В момента една SOL може да бъде закупена на цена, варираща между $130 и $150; анализаторите обаче прогнозират увеличение през следващите седмици. TheCryptoCat8 смята, че стойността на алткойнът може да се увеличи и скоро ще достигне $210. CryptoJelleNL също е съгласен с тази прогноза и е само въпрос на време токенът отново да достигне исторически максимум.

Tron (TRX)

Tron (TRX) е един от топ алткойните, които оставиха разочаровани инвеститорите и трейдърите тази година. Токенът се търгуваше в тесен ценови диапазон в продължение на месеци, докато други се издигаха до нови върхове.

Въпреки това положителните настроения се завърнаха на пазара, но анализаторите смятат, че бичият тираж ще разтърси нещата и ще помогне на монетата да пробие до нови върхове. Cryptochimpanz прогнозира, че цената на Tron ще се повиши до $0.14500, когато положителните настроения се върнат на алткойн пазара. TRX е сред алткойните на CryptoDona, които трябва да се наблюдават, а целта на анализаторите за TRON е да достигне $0.75000.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) е един от алткойните, които може да направят пробив на следващия бичи пазар. С неотдавнашното пускане на моста TON Version1 потребителите вече могат да обменят различни активи между TON и други мрежи.

Мрежата може да увеличи приемането и използването си с помощта на моста TON. Анализатор, познат като Bitcoin Charlie съобщи, че TON се държи невероятно добре въпреки неотдавнашния спад на пазара. Анализаторът смята, че през следващите месеци стойността му ще се покачи до между $10 и $15.

Binance Coin (BNB)

Последният алткойн, който може да се използва като добро средство за съхранение на стойност, е Binance Coin (BNB). Благодарение на връзката си с една от най-големите борси в света, много повече хора използват Binance Coin, което увеличи стойността на токена BNB през последните няколко години. Наскоро криптовалутата достигна нов ATH след три години.

Това беше голямо постижение, защото само Биткойн, сред 5-те най-големи криптовалути, постави нов рекорд на АТН през последната една година. Shango83 определи Binance Coin като спящ гигант и очаква цената да се изстреля до нови върхове през следващите няколко месеца. Потенциалната целева цена е $900, което прави BNB една от най-добрите алткойни, които да наблюдавате.

Заключение

Алткойните се превърнаха в интересно средство за съхранение на стойност, също като Биткойн. Инвеститорите, които искат да увеличат богатството си през тази година, може да обърнат внимание на едни от най-добрите алткойни – Solana, Tron, Toncoin, Binance Coin, Angry Pepe Fork. Техният потенциал за печалби ги прави най-интересните алткойни, в които да насочите внимание сега.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.