НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin се задържа стабилно, смесените сигнали на Ethereum и успехът на предпродажбата на Furrever Token (FURR) на крипто пазара20.05.2024 13:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin се задържа стабилно, смесените сигнали на Ethereum и успехът на предпродажбата на Furrever Token (FURR) на крипто пазараНа бързо развиващия се пазар на криптовалути Bitcoin демонстрира устойчивост, търгувайки се на цената от $66,950 към момента на писане на статията, повлиян от притока на американските спот ETF и спекулациите с лихвените проценти.

Ethereum се ориентира към смесени сигнали, като потенциално може да се насочи към границата от $3,480, ако успее да преодолее непосредствените нива на съпротива.

Междувременно Furrever Token се възползва от уникалната си пазарна позиция, наближавайки края на успешна предварителна продажба, която вече е събрала над $1.1 милиона, илюстрирайки нарастващия инвеститорски интерес към нишови, ориентирани към общността криптовалути.

Bitcoin демонстрира устойчивост на фона на притока на ETF и спекулациите за намаляване на лихвените проценти

Bitcoin демонстрира относителна стабилност през изминалата седмица, спечели малко над 6%. Този минимален спад дойде въпреки положителните тенденции в притока на ETF пазара в сектора на американските спот BTC ETF, които подкрепиха представянето на криптовалутата на фона на продължаващите дискусии за потенциално отхвърляне на заявленията за ETH ETF в САЩ и за корекции на лихвените проценти на Федералния резерв.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На финансовите пазари нетните входящи потоци в към спот BTC ETF продължиха, достигайки $221.5 милиона в петък, въпреки че намаляха спрямо $257.3 милиона в четвъртък. Това последователно търсене подчертава доверието на инвеститорите, дори когато данните за инфлацията подхраниха надеждите за намаляване на лихвените проценти на Федералния резерв по-късно тази година.

Неотдавнашните изказвания на представители на Федералния резерв обаче намекнаха за възможно продължаване на високите лихвени проценти, което се отрази леко на пазарните нагласи. През уикенда всички погледи бяха насочени към председателя на Фед, Джером Пауъл, чиито коментари относно инфлацията и очакванията за пазара на труда биха могли допълнително да повлияят на пазарното поведение на BTC.

По отношение на техническия анализ BTC запази силни позиции над 50-дневната и 200-дневната ЕМА, което предполага бичи пазарни нагласи. Макар че съпротивата при $69,000 остава препятствие, пробивът може потенциално да насочи BTC към границата от $70,000 и да тества отново историческия връх от $73,808. Обратно, потапяне под $65,000 може да окаже натиск върху Биткойн до нивото на подкрепа от $64,000, което е в тясно съответствие с 50-дневната ЕМА. вайки бичата перспектива.

Ethereum показва смесени сигнали: Предизвикателства и възможности пред него

Понастоящем Етериум се движи между ключови пълзящи средни, като цената му се намира под 50-дневната ЕМА, но над 200-дневната ЕМА, което показва смесени краткосрочни мечи и дългосрочни бичи настроения. Настоящото позициониране предполага предпазливост в краткосрочен план, но потенциален растеж в по-дългосрочна перспектива.

Ако Ethereum успее да надмине 50-дневната ЕМА, той може да се насочи към нивото на съпротива от $3,244, като успешен пробив може да доведе до по-нататъшно покачване към границата от $3,480. В обратна посока, при спад под подкрепата от $3,033 може да се наблюдава фокусиране върху 200-дневната ЕМА, което ще сигнализира за по-силен мечи тренд. Текущият 14-периоден дневен RSI от 52,14 сочи известно пространство за възходящо движение, преди Ethereum да достигне условия на свръхпокупка, което предполага, че нивото на съпротива от $3,480 може да бъде тествано скоро.

Furrever Token завладява пазара с уникален крипто чар на фона на конкурентната динамика

В динамичния пейзаж на криптовалутите Furrever Token внася глътка свеж въздух с очарователния си подход на тема дигитални котки, осигурявайки контраст с обикновено по-сериозните проекти в областта на криптовалутите. С текуща цена от $0.000648, Furrever Token е близо до приключване на успешната си предварителна продажба, като е събрал над $1.1 милиона, и предизвиква значително вълнение сред инвеститорите, очакващи потенциална възвръщаемост до 15Х.

Този проект се отличава не само с финансовите си перспективи, но и със стабилния си фокус върху ангажираността на общността. Разпределяйки 65% от своите общо 9 милиарда токена за предварителната продажба, 25% за децентрализирани борсови листвания и 10%, осигурени за членовете на екипа и заключени за една година, Furrever Token дава приоритет както на сигурността, така и на дългосрочната устойчивост на проекта.

Добавяйки към своята привлекателност, Furrever Token обогатява потребителското изживяване с очарователни дигитални стикери, емотикони и визуализации на котешка тематика, насърчавайки игрива и ангажираща екосистема. Инициативата за провеждане на редовни предизвикателства за общността и разкриване на ексклузивно съдържание поддържа общността активна и ангажирана. Доверието в проекта е допълнително подсилено от задълбочен одит, извършен от Securi Lab.

Вълнението около Furrever Token се засилва от продължаващото състезание за най-висок общ брой покупки на стойност, което ще раздаде $20,000, възнаграждавайки 10-те най-големи инвеститори, засилвайки участието на общността и инвестиционната привлекателност.

Тъй като се откроява на пазара, Furrever Token не само се конкурира с гиганти като Solana и Shiba Inu по отношение на ценовото представяне, но и завладява сърцата на потребителите с уникалния си чар и солиден инвестиционен потенциал, създавайки предпоставки за значително въздействие на арената на криптовалутите.

На инвеститорите, които се интересуват от тази възможност, се препоръчва да се свързват само с официалната техническа поддръжка на [email protected], за да избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

15.06.2024 8:10 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.