НАЧАЛО Биткойн

Биткойн задминава златото и недвижимите имоти като хедж срещу инфлацията

април 26, 2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн задминава златото и недвижимите имоти като хедж срещу инфлацията

Популярен крипто анализатор каза, че Биткойн се превръща в по-добър хедж срещу инфлацията от златото и недвижимите имоти.

В нова дискусия в YouTube канала на Бенджамин Коуен, водещият на InvestAnswers обяснява, че средностатистическите хора стават все по-наясно с инфлацията и че традиционните активи не винаги могат да решат проблема.

“Какво е хедж? Три избора: единият, вие получавате цена от пазара [защото] купувачите на недвижими имоти са изцяло в брой. Номер две, златото, но с 20% понижаване на покупателната способност златото не се повишава с 20% годишно. Имате нужда от нещо, което наистина има много повече алфа от това.”

Не Пропускай: Анализатор споделя какво може да предстои за Етериум (ETH)

Анализаторът казва, че държането на пари в банката също не работи за богати хора, които искат да запазят капитала си. Той каза, че там е мястото, където Биткойн се дискутира като хедж срещу инфлацията.

“Чувам много съобщения, че хората, които имат много пари, наистина търсят този хедж в момента. Те седят на една трета от нетната си стойност в банкова сметка. Те губят 2% от стойността на месец. Направиха изчисленията.

Така че имате $5 милиона в банката, губите 2%. Това са много от AirBnB. Това са няколко чартъри на яхти…


Те правят тези изчисления в главата си. Те казват: ‘Трябва да поправим това бързо’ и вече са all in в акции, all in в недвижими имоти, но какво правят с паричния си баланс? […]


Тезата не работи, защото числата не работят, защото цената е била малко манипулирана, потисната, но що се отнася до мен, има само един твърд актив на тази планета и аз [смятам, че] това е Биткойн.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Анализатор очаква FOMO да тласне Биткойн над $30,000

Крипто стратег, предвидил срива на Биткойн миналата година, твърди, че Биткойн биковете започват да се активизират.

август 18, 2022 11:00 1 мин. четене

Celsius получи разшрешение да продаде добитите си Биткойни

Бизнесът за добив на Биткойн (BTC) на криптозаемодателят Celsius беше спорен въпрос по време на процедурата по несъстоятелност, но фирмата получи одобрение да добива и продава BTC, за да поддържа дейността си.

август 18, 2022 8:23 1 мин. четене

CEO-то на Kraken остава оптимист за Биткойн

Главата на крипто борсата Kraken Джеси Пауъл наскоро заяви пред Bloomberg, че все още е оптимист по отношение на Биткойн.

август 17, 2022 14:26 1 мин. четене

Celsius са загубили средствата на клиентите си в Биткойн позиции

Съобщава се, че платформата за крипто кредитиране Celsius се е опитала да търгува с Биткойн (BTC) на своите потребители малко преди компанията да обяви фалит.

август 17, 2022 13:41 1 мин. четене