НАЧАЛО Биткойн

Биткойн удря нов рекорд над 63,000

13.04.2021 12:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн удря нов рекорд над 63,000

Цената на Биткойн определи нов рекорд за всички времена във вторник сутринта, ден преди базираната в САЩ криптовалутна борса Coinbase е силно очакваната регистрация в Nasdaq.

Криптовалутата достигна нов връх от 63,200, надхвърляйки предишната пикова цена от 61,453 долара, наблюдавана преди около месец.

По време на скорошната търговия цената на водещата криптовалута продължава да трупа печалби през последните 24 часа.

 

Ралито идва след няколко седмици, в които Биткойн се търгува мудно в тесен диапазон под $60,000.

 

Пазарите на криптовалути показват силна сила преди IPO на Coinbase, тъй като Биткойн се премества във територия на нови върхове за всички времена”, каза Матю Диб, главен оперативен директор и съосновател на Stack Funds.

 

Преоценката на крипто активите определено е на картите след оценките на 100 млрд. долара за акциите на Coinbase (COIN)”, добави Диб.

 

Прогнозите на анализаторите за листинга на COIN варират от 19 до 230 млрд. долара, както беше обсъдено миналата седмица.

 

Акциите на COIN ще осигурят на традиционните инвеститори излагане на крипто платформа, която печели пари от такси, като същевременно избягва нестабилността и риска от самите крипто активи. “Coinbase ще бъде игра с по-ниска бета”, каза Кевин Кели от Delphi Digital пред Bloomberg.

 

Борсата наскоро разкри ръст на приходите за първото тримесечие от 840% на годишна база, значително надскачайки миналите оценки на анализаторите.

 

Последното рали на Биткойн е придружено от рекордно високи цени при Етериум, втората по пазарна стойност криптовалута и рекорди при BNB токена на Binance.

 

Като цяло алтернативните криптовалути се представиха по-добре от Биткойн през последните седмици, като намалиха пазарното господство на флагманския крипто актив до двугодишни минимуми близо 55%, според CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Разкрива ли последния срив на Биткойн уязвимостта на криптовалутата в периоди на конфликти?

Биткойн (BTC) отбеляза значителен спад през уикенда на фона на нарасналото геополитическо напрежение между Израел и Иран.

16.04.2024 12:30 2 мин. четене

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Биткойн ще се срине до $20,000 според икономист – каква е причината?

С нарастването на геополитическото напрежение и разрастването на сблъсъците в конфликта между Израел и Иран Биткойн е подложен на низходящ натиск.

15.04.2024 12:00 2 мин. четене

Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

Трейдър, известен с това, че точно предсказа дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега предполага, че скорошната корекция позиционира BTC за потенциален скок до нов исторически връх.

15.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.