НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще стигне до $3.5 милиона според Кати Ууд от ARK Invest

23.03.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще стигне до $3.5 милиона според Кати Ууд от ARK Invest

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, потвърди оптимистичния си поглед върху Биткойн по време на конференцията Bitcoin Investor Day в Ню Йорк.

Описвайки го като “финансова супермагистрала“, Ууд подчерта значителната функционалност на Биткойн, особено на развиващите се пазари. Тя изтъкна фокуса на Ark Invest върху тези пазари и по-широкия глобален макроикономически пейзаж, който е изправен пред сътресения след неотдавнашното повишаване на лихвените проценти от Федералния резерв на САЩ.

Ууд изтъкна нарастващото приемане на Биткойн в страни като Нигерия, където обезценяването на валутата е стимулирало интереса към криптовалутите. Тя вижда Биткойн едновременно като хедж срещу риск и като потенциално волатилен актив в такива условия.

Спот Биткойн ETF на Ark, ARKB, се очертава като един от най-успешните Биткойн ETF сред десетте фонда, стартирали през януари. Ууд изрази увереност в бъдещата траектория на Биткойн, като предположи, че цената му може да надхвърли $3.5 милиона с нарастването на институционалното участие на пазара. Тя обаче се въздържа да посочи нова ценова цел.

Биткойн все още има дълъг път пред себе си“, отбеляза Ууд, позовавайки се на по-ранната си прогноза за ценова цел от $1.5 милиона.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.