НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн се срина под $60,000, инвеститорите насочват вниманието си към тази негова алтернатива

01.05.2024 13:52 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се срина под $60,000, инвеститорите насочват вниманието си към тази негова алтернатива

Биткойн “изстина” в буквалния и преносния смисъл на думата след своя халвинг. Какво обаче показват анализите, ще разберем сега.

Пазарният анализ разкрива, че BTC е в низходящ тренд през последните часове, което е засилено от позиционирането на цената под движещите средни. 

Анализаторите смятат, че постоянното движение на цената под 20 SMA може да показва превес на продавачите в пазара. Видимо е, че обемът на търговия е останал сравнително стабилен, като обаче не виждаме значителен обем при тестовете на подкрепата, което би могло да предполага липса на силен интерес от страна на купувачите на по-ниските нива.

RSI индикаторът, който измерва скоростта и промяната на ценовите движения, се намира в областта между 30 и 50, което показва нито прекомерно продадена, нито прекомерно купена ситуация. Тенденциите очевидно са към продължаващ натиск от страна на продавачите, като трябва да се наблюдава дали RSI ще спадне под 30, което би могло да предложи потенциал за обрат, ако се появят признаци на изчерпване на продажбите.

Купете 99Bitcoins

Можем ли да очакваме ръст на Биткойн в скоро време?

Ако се вгледаме в по-дългосрочната графика на Биткойн на ежедневна база, се забелязва, че тенденциите са към мечи пазар.

Според RSI индикатора, който се намира под 40, има признаци за прекомерно продаден пазар, което може да предложи потенциал за краткосрочен ръст ако се появят катализатори за обръщане на настроенията. Въпреки това, липсата на значително увеличение на търговския обем при падащите цени подсказва, че инвеститорският интерес за закупуване на по-ниски нива остава слаб.

Така, въпреки възможността за техническо коригиране, дългосрочният мечи тренд вероятно ще продължи без значителни фундаментални промени или повишаване на обема на купувачите. В този контекст, значителен и устойчив ръст на Биткойн в близко време изглежда несигурен.

Но има един токен, който е свързан с Биткойн, но може да ограничи мечия пазар в момента.

99Bitcoins може да се окаже “скрития жокер” на инвеститорите

99Bitcoins предлага уникална алтернатива на Биткойн, особено през времена на мечи пазар. Благодарение на фазата си на предварителна продажба, $99BTC не е толкова зависим от директните пазарни колебания, което предоставя възможност за стабилен ръст на цената дори при общи пазарни спадове. Този токен е разработен със специален фокус към образование в областта на криптовалутите, предлагайки концепцията Learn-to-Earn (L2E), която възнаграждава потребителите за тяхното обучение и активно участие в платформата.

Сред предложенията на 99Bitcoins са внушителни стейкинг награди от 1,883%, които предлагат атрактивен пасивен доход за ранни инвеститори. Такива стойности на APY са рядкост и предлагат изключителна възвратност на инвестицията, особено в сравнение с традиционни банкови продукти или дори други криптоактиви.

Допълнително, $99BTC провежда и щедър airdrop, предоставяйки безплатни токени на активни участници и поддръжници на мрежата. Това увеличава ангажираността и допринася за изграждането на стабилна и активна общност. 

Ниските такси за транзакции, осигурявани от мрежата на Етериум към момента, правят 99Bitcoins достъпен и привлекателен избор за широк кръг от инвеститори, търсещи както пасивен доход от криптовалути, така и потенциално увеличение на капитала си. Тези качества може да превърнат $99BTC една от най-перспективните нови криптовалути на пазара.

Купете 99Bitcoins

Как да купя 99Bitcoins?

99Bitcoins e интересна възможност. Но как можете да си го закупите? В следващите стъпки ще ви покажем как.

  1. Отидете на официалния уебсайт на 99Bitcoins, където се провежда предпродажбата на токените.
  2. Използвайте съвместим крипто портфейл като MetaMask или Trust Wallet и свържете портфейла си към уебсайта на предпродажбата.
  3. Въведете желаната сума за инвестиция и изберете с коя криптовалута (например Етериум) ще платите.
  4. След като сте избрали количеството токени за закупуване, последвайте инструкциите за завършване на покупката и потвърдете транзакцията през вашата крипто портфейл апликация.

Купете 99Bitcoins


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.