НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Spark въвежда иновация, като предоставя крипто майнинг на смартфони по-бързо от Solana

септември 27, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Spark въвежда иновация, като предоставя крипто майнинг на смартфони по-бързо от Solana

Крипто добивът играе важна роля в развитието на блокчейн технологията. Също така този процес повишава сигурността в рамките на мрежата и също така води до създаването на нови блокове.

Биткойн се счита за пионер в добива на дигиталните валути. Сатоши Накамото разработи децентрализираната мрежа, за да насърчи транзакциите от типа “peer-to-peer”, като по този начин изключва трети страни.

Екосистемата за добив на Биткойн се сблъска с няколко пречки, включително централизация, тъй като компаниите с възможности за закупуване на голямо оборудване за добив и електрическа енергия могат да реализират големи възнаграждения.

Въпреки това екосистемата на криптовалутите представи нова мрежа, наречена Bitcoin Spark, която ще спаси участниците в сектора на дигиталните валути от линейната система за възнаграждение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво представлява крипто добивът?

Крипто добивът се нарича процес на генериране на нови токени и потвърждаване на нови блокове в децентрализирана мрежа. За осъществяването на този процес е необходимо електричество, за да се захранват компютърните нодове, които решават вътрешни уравнения.

При добива валидаторите се избират по алгоритмичен начин. Валидаторът участва в потвърждаването на новия блок и създаването на нови токени. В замяна на това той получава новоиздадени токени.

Какво е Solana?

Solana (SOL) е дигитална валута, която използва механизъм за доказателство за залог (PoS). Виртуалната платформа е разработена от Анатолий Яковейко и е пусната на пазара през 2020 г. Родният токен за екосистемата е SOL.

SOL действа като газова валута за платформата и също така се използва за възнаграждаване на участниците, които участват в развитието на проекта. Средата също така награждава валидатори, които участват в стейкинг процесите, като по този начин подобрява сигурността на мрежата. Стейкингът е процесът на блокиране на токени SOL в мрежата.

Приложението на Bitcoin Spark улеснява добива

Bitcoin Spark е новата дигитална платформа, която има за цел да предизвика мащабно развитие на блокчейн технологията. Децентрализираната платформа е изобретила свое приложение, което се отличава с две основни цели: да насърчи нелинейното разпределение на възнагражденията на участниците в блокчейн и да постави доказателството за процеса (PoP) в режим на пълна полезност, като по този начин се избягва високата консумация на електрическа енергия.

Доказателството за процес (PoP) съчетава най-доброто от консенсусните механизми, познати като доказателство за залог и доказателство за работа (PoW), за да улесни бързите, мащабируеми и евтини обеми на транзакциите, без да прави компромис с децентрализацията и анонимността на потребителите.

Този революционен хибриден консенсусен механизъм възнаграждава както миньорите, така и залагащите.

Екипът ще разработи лесен за използване софтуер, който може да бъде съвместим с iOS, OS, Mac, Linux и Android. Това ще позволи на участниците да инсталират софтуера на всяко електрическо устройство и да участват в добива, като по този начин ще се подобри сигурният, изолиран достъп до процесора на устройството.

Освен това приложението ще действа и като официален портфейл за мрежата на Bitcoin Spark. В портфейла ще се съхраняват данни за BTCS и други мрежи на Етериум, Solana и XRP. Мрежата няма да бъде съвместима с EVM платформи, като например Metamask.

Ако желаете да използвате BTCS в МЕТМАСК, можете да използвате обвития BTCS в мрежата на Етериум.

Понастоящем мрежата се намира в шестата фаза на своето ниво на предварителна продажба. Платформата има и впечатляваща пътна карта, която включва информация за развитието от първата фаза на ICO-то към периода на стартиране, който ще се състои на 30 ноември.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.