НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Spark: Новият крал на криптовалутите, който засенчва Bitcoin Cash

септември 3, 2023 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Spark: Новият крал на криптовалутите, който засенчва Bitcoin Cash

В света на криптовалутите постоянно се появяват нови претенденти и един от тях е Bitcoin Spark. Bitcoin Spark се отличава от останалите със своите иновативни функции, които отговарят на изискванията на крипто ентусиастите.

Bitcoin Spark оспорва съществуването на Bitcoin Cash със своите иновативни функции.

Преглед на функциите на Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е нововъзникваща криптовалута, която използва модела на доказателство за процес (Proof-of-Process). Моделът “доказателство за процес” ускорява транзакциите и намалява разходите за тях, което превръща BTCS във вашата опция за бързи транзакции. Bitcoin Spark също така интегрира смарт договори, което е изгодно за разработчиците, тъй като те могат да изграждат децентрализирани приложения в тази блокчейн мрежа.

Крипто ентусиастите също така могат да добиват в Bitcoin Spark, за разлика от други блокчейн мрежи. Добивът на Bitcoin Spark не изисква тежко оборудване и захранване. Добивът на BTCS вече включва програми, които могат да работят на всяко устройство, включително на вашите телефони, таблети и персонални компютри. Не е необходимо да харчите за тежко оборудване, за да добивате BTCS.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Bitcoin Cash: Кратък преглед

Bitcoin отнема повече време за одобряване на транзакциите, така че Bitcoin Cash работи върху този недостатък и увеличава скоростта на транзакциите си. Bitcoin Cash има по-висока скорост на транзакциите от Bitcoin и не се използва за транзакции на много места, за разлика от BTC и ETH. Повечето инвеститори разглеждат BCH като инвестиционна възможност, а не като средство за ежедневни трансакции.

Предимства на Bitcoin Spark пред Bitcoin Cash

Bitcoin Cash си създаде име, като увеличи скоростта на транзакциите. Въпреки че е придобил популярност, неговият конкурент, Bitcoin Spark, е готов да го засенчи. Едно от предимствата на BTCS пред BCH е скоростта и мащабируемостта. Таксите за транзакции също са проблем, който продължава от години, но Bitcoin Spark се справя с този проблем, като намалява разходите, което го прави сигурна алтернатива на другите блокчейн мрежи.

Това, което отличава BTCS, е интегрирането на смарт договори, което създава повече възможности за dApps и случаи на употреба като NFTs да разширят своята полезност, за разлика от Bitcoin Cash, който е ограничен само до инвестиции.

Цената на Bitcoin Spark е в горната част на пазарните тенденции. Тя се разраства и се радва на голямо търсене. Нейната втора фаза на ICO скоро ще приключи, а третата фаза ще стартира на 21 август 2023 г. за $2. Сега може да е най-добрият момент да влезете в нея, преди историята на успеха на Bitcoin да се повтори пред очите ви.

Bitcoin Spark е силен конкурент, който оставя своите следи в крипто света.

Bicoin Spark претендира за своето царство, като засенчи Bitcoin Cash със своята бързина, достъпни цени на транзакциите, интеграция на смарт договори и много други. Тъй като Bitcoin Spark се издига все по-високо и проверява това, което е в пътната ѝ карта, тя ще раздвижи крипто пазара и ще заяви своето място при най-добрите криптовалути.

За да не пропуснете да се възползвате от BTCS:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.