НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Spark надминава Shiba Inu с приток на нови притежатели

септември 8, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Spark надминава Shiba Inu с приток на нови притежатели

Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin Spark (BTCS) са в тенденция в света на криптовалутите. Данните от веригата обаче разкриват, че Bitcoin Spark превъзхожда Shiba Inu по брой нови притежатели.

Мъртва ли е Shiba Inu?

Цената на Shiba Inu (SHIB) в момента се търгува доста под най-високата си стойност за всички времена (ATH) и бележи цялостен спад през последните 30 дни. Въпреки това тя остава сред 20-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

Shiba Inu също така запазва своята подкрепяща общност – Shibarmy, която продължава да се застъпва за нейното приемане. Освен това екипът за разработване на проекта последователно работи върху подобрения, за да повиши полезността на SHIB, което потенциално може да доведе до повишаване на цената. Общността на Shiba Inu възлага големи надежди на последната разработка – Shibarium, като твърди, че тя ще доведе до по-голям растеж и възстановяване на цената на SHIB.

Новини за Shibarium

Shibarium е решение за мащабиране от втори слой на Етериум, което беше пуснато за първи път на 16 август 2023 г. Стартирането обаче се сблъска с няколко пречки, което доведе до пауза в операциите с цел защита на средствата. Блокчейнът беше пуснат отново на 28 август, след като водещият разработчик на проекта, “Shytoshi Kusama”, успокои страховете на общността и заяви, че проблемите са отстранени. Въпреки това новият експлорър на Shibarium, който показва как стоят нещата в Shibarium с транзакциите, блоковете и т.н., все още е изправен пред технически проблеми.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Данните от Shibarium Scan разкриват, че мостът е станал свидетел на ангажираност от над 1 милион портфейла. Скокът на транзакциите обаче все още не се е превърнал в значително увеличение на общите активи, блокирани на моста. Освен това цената на Shiba Inu (SHIB) все още е изправена пред значителни предизвикателства, като през последната седмица се понижи с около 3.7%.

Bitcoin Spark набира все по-голяма тяга

Bitcoin Spark получи значително признание, откакто на 1 август започна нейното първично предлагане на монети (ICO). Няколко крипто експерти дори прогнозираха, че в бъдеще този форк на Биткойн ще се представи добре като Биткойн.

Bitcoin Spark има подобна на Биткойн токеномика, като разполага с максимално предлагане от 21 милиона BTCS монети. Токенът обаче предлага по-бързи и по-рентабилни транзакции, като има намалено време за блок, увеличени възможности за транзакции на блок и значително по-голям брой възли.

Bitcoin Spark ще поддържа и смарт договори. Платформата е изградена с многослоен дизайн, който включва отделни системи за изпълнение с единична мрежова окончателност. Това дава възможност на разработчиците в рамките на екосистемата да използват както езици за програмиране от ниско ниво, така и езици за програмиране от високо ниво, като насърчава разнообразието и същевременно осигурява мащабируемост.

Това, което е може би най-забележителната характеристика на Bitcoin Spark, е нейният метод за потвърждаване на транзакциите, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP).

PoP нелинейно възнаграждава потребителите за потвърждаване на блокове и предоставяне на изчислителна мощност на мрежата. Функцията за нелинейно възнаграждение, съчетана с големия брой възли на мрежата, позволява на Bitcoin Spark да има много валидатори, което осигурява истинска децентрализация. Екипът разработчици на проекта ще предостави приложение, съвместимо с устройства с Windows, Android, iOS, Linux и Mac OS, което позволява на потребителите да участват в потвърждаването на мрежата, като разрешава сигурен и изолиран достъп до изчислителния блок на тяхното устройство.

Изчислителната мощност на валидаторите ще се отдава под наем като отдалечена изчислителна мощност на физически лица и организации чрез мрежата Bitcoin Spark. Клиентите на мрежата ще заплащат за услугата, използвайки BTCS, като по този начин ще осигурят реална полезност на криптовалутата. Генерираните приходи ще отиват при валидаторите на мрежата, осигурявайки допълнителен източник на приходи от мощност, която иначе би останала неактивна.

Bitcoin Spark също така се стреми да добави допълнителни услуги в рамките на мрежата си, които ще включват оставяне на малко, ненатрапчиво пространство за реклами в приложението и уебсайта. Рекламите ще бъдат наблюдавани от общността на мрежата, за да се гарантира надеждност и сигурност, като същевременно се насърчава децентрализацията. Тези, които използват мрежата за рекламиране, също ще плащат, използвайки BTCS, като 50% от приходите ще отиват за участниците в мрежата, а останалите – за екипа за развитие.

Иновативната технология на Bitcoin Spark, фокусът върху реални приложения и системата, разработена от общността, я позиционират за значителен растеж и приемане. А напливът на нови притежатели на BTCS предполага увереност в бъдещето на проекта на пазара. В момента ICO-то на Bitcoin Spark е във фаза 4, като BTCS токените се продават по $2.25, като при всяка покупка инвеститорите получават 10% бонус.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.