НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Spark набира над $2 милиона по време на ICO събитието, може ли Shiba Inu да поддържа темпото?

септември 23, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Spark набира над $2 милиона по време на ICO събитието, може ли Shiba Inu да поддържа темпото?

Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, след като набра над $2 милиона по време на своето неотдавнашно ICO събитие.

Бонус събитието, организирано, за да оцени широкото разпространение, събра значителни суми часове след старта, демонстрирайки огромно търсене и потенциал за BTCS.

Тъй като Bitcoin Spark се изстрелва напред, възниква въпросът дали Shiba Inu може да запази конкурентното си предимство и да не изостава от BTCS.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark решава някои от предизвикателствата и въвежда нови функции, за да подобри потребителското изживяване и цялостната функционалност на блокчейна. Проектът използва различна блокчейн технология, позната като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP), която съчетава PoW и PoS елементи за постигане на мащабируемост и баланс на сигурността в мрежата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


BTCS се отличава с удължен срок, в рамките на който добивът на BTCS достига максимално предлагане. Проектът се стреми към генериране на приходи чрез отдаване на процесори под наем и реклама, като по този начин разширява аспектите на възнаграждението за участие в мрежата на BTCS.

Екосистемата на BTCS разгръща приложението Bitcoin Spark, като включва потребители, които да участват в дейностите на мрежата и да предоставят своята изчислителна мощност. Този приобщаващ подход позволява на всеки да добива BTCS и да бъде част от мрежата, като насърчава децентрализацията и намалява бариерите за навлизане на миньорите.

ICO на BTCS включва един токен на цена от $2.50, придружен от 9% бонус, за стартова цена от $10 и очаквана възвръщаемост на инвестициите от 436%. BTCS гарантира съответствие, прозрачност и сигурност чрез Cognitos KYC (процедури за опознаване на клиента).

Какво е Shiba Inu?

Shiba Inu е крипто проект за меме монета, вдъхновена от породата кучета Шиба Ину – същата, която се свързва с известния токен Dogecoin (DOGE). Създаден през август 2020 г., Shiba Inu привлече вниманието на крипто общността, благодарение на закачливата меме-култура, която го заобикаля. Екосистемата на Shiba Inu включва SHIB, LEASH и BONE, като всяка от тях има уникални случаи на употреба. SHIB често е наричан “убиецът на DOGE” и е предназначен за бакшиши и търговия.

LEASH действа като хранилище за съхранение на стойност и е с умишлено ограничено предлагане. Инвестициите в меме монети като SHIB носят висок риск поради техния спекулативен характер и волатилност. Потенциалните инвеститори трябва да проявяват предпазливост и да провеждат задълбочени проучвания, преди да обмислят каквато и да е инвестиция в меме криптовалута като Shiba Inu.

Все още ли е популярна Shiba Inu?

Shiba Inu, първоначално родена като меме монета и яхнала вълната на популярността на Dogecoin, измина дълъг път от създаването си. Екипът от разработчици зад Shiba Inu работи неуморно, за да я прехвърли от статута на меме монета в процъфтяваща DeFi екосистема със значителна полезност и иновации.

Едно от забележителните постижения е въвеждането на Shibarium – изключително важно подобрение за Shiba Inu. Shibarium има за цел да превърне Shiba Inu в напълно функционална блокчейн екосистема от втори слой. Този ход е жизненоважен, тъй като позволява на Shiba Inu да бъде домакин на dApps и смарт договори, което носи реална полезност на SHIB токена. Освен това Shibarium се стреми да ускори механизма за изгаряне и да насърчи мащабируемостта.

Няколко фактора оказват влияние върху прогнозата за цената на SHIB. Полезността на SHIB е важен аспект на екосистемата. Токеномиката играе решаваща роля, тъй като разбирането на механизмите за разпространение, циркулация и изгаряне помага за прогнозиране на потенциалната ѝ стойност.

Въпреки това помага да се признае, че първоначалният хайп около Shiba Inu може да е отслабнал. Вълнението около проекта може да окаже значително влияние върху краткосрочните движения на цените, а след като първоначалната “лудост” се уталожи, истинската стойност и устойчивостта на проекта се фокусират.

Устойчивият растеж зависи от непрекъснатите иновации, приемането и дългосрочната жизнеспособност на проекта, която надхвърля обикновената тенденция.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.