НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще доминира финансовото пространство

СЕП. 8, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще доминира финансовото пространство

Антъни Помплиано е добре познат като голям привърженик на Биткойн.

В последния епизод на своя подкаст “Off The Chain” Помплиано интервюира Майкъл Голдщайн, президент на Института Сатоши Накамото.


Двойката обсъди текущото състояние на Биткойн и как той напредва с течение на времето.


Голдщайн подчерта факта, че с течение на времето той остава ангажиран с първоначалната визия за Биткойн. Той добави, че разбира икономиката, която стои зад идеята на Биткойн, предполагайки, че е възможно “най-сериозните най-рационални пари” в Биткойн могат да доминират във финансовия пейзаж, а не просто да останат паричен актив за “тъмната мрежа”.


Той каза:


Икономиката показва, че той (Биткойн) може да има много по-голяма амбиция от това и всъщност ние трябва да имаме тази голяма амбиция, защото вярвам, че той носи толкова голяма стойност за обществото.


Помплиано попита Голдщайн за това как той ще се противопостави на критиците на BTC казващи, че по-голямата част от Биткойн в обръщение е концентриран в ръцете на неколцина.


Голдщайн отговори, като заяви, че първата грешка, която хората правят, е, че те свързват един адрес към един-единствен потребител, добавяйки, че това не е задължително вярно. 


Той каза:


Може да погледнете в адрес с 10,000 BTC, но това може да е просто сметка на някаква борса. Той е концентриран на място, където много хора са създали цял пазар за Биткойн, така че не е много точно да се каже, че е един конкретен човек.


Той продължи да казва, че определена сума на инвестицията няма значение в екосистемата на Биткойн, стига хората да участват на пазара и да “трупат сатошита”. 


Според Голдщайн идеята на Биткойн е да се признае като пари в паричната система и да бъде актив, който може да бъде използван за хеджиране срещу бъдеща несигурност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бившият президент на EЦБ е твърдо против Биткойн

Според доклад на South China Morning Post (SCMP), коментарите на Трише относно криптовалутите са направени по време на панелна дискусия на третия ден от 10-ата среща на върха в Цайсин, в Пекин, Китай....
НОЕ. 11, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Съоснователят на Биткойн' се завърна

Той се завърна с гръм и трясък, отговаряйки на критиците си.На блокчейн събитие в Лас Вегас, коментаторът Кен Босак се присъедини към Йорг Молт, предприемач, който заяви, че притежава 250,000 монети и...
НОЕ. 11, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е със силна бича нагласа

Разбира се, водещата криптовалута скочи от 7,300 до 10,500 долара, на пръв поглед, благодарение на новината, че президентът на Китай призовава за официалното приемане на блокчейн технологиите. Но...
НОЕ. 11, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Правителствата не могат да спрат Биткойн (видео)

Той разговаря с репортерката Наоми Брокуел за контрола на капитала, държавната цензура и BTC. Стосел също така спори с крипто скептика и привърженик на златото Питър Шиф.В нов петминутен YouTube репор...
НОЕ. 11, 2019 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света