НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще доминира финансовото пространство

СЕП. 8, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще доминира финансовото пространство

Антъни Помплиано е добре познат като голям привърженик на Биткойн.

В последния епизод на своя подкаст “Off The Chain” Помплиано интервюира Майкъл Голдщайн, президент на Института Сатоши Накамото.


Двойката обсъди текущото състояние на Биткойн и как той напредва с течение на времето.


Голдщайн подчерта факта, че с течение на времето той остава ангажиран с първоначалната визия за Биткойн. Той добави, че разбира икономиката, която стои зад идеята на Биткойн, предполагайки, че е възможно “най-сериозните най-рационални пари” в Биткойн могат да доминират във финансовия пейзаж, а не просто да останат паричен актив за “тъмната мрежа”.


Той каза:


Икономиката показва, че той (Биткойн) може да има много по-голяма амбиция от това и всъщност ние трябва да имаме тази голяма амбиция, защото вярвам, че той носи толкова голяма стойност за обществото.


Помплиано попита Голдщайн за това как той ще се противопостави на критиците на BTC казващи, че по-голямата част от Биткойн в обръщение е концентриран в ръцете на неколцина.


Голдщайн отговори, като заяви, че първата грешка, която хората правят, е, че те свързват един адрес към един-единствен потребител, добавяйки, че това не е задължително вярно. 


Той каза:


Може да погледнете в адрес с 10,000 BTC, но това може да е просто сметка на някаква борса. Той е концентриран на място, където много хора са създали цял пазар за Биткойн, така че не е много точно да се каже, че е един конкретен човек.


Той продължи да казва, че определена сума на инвестицията няма значение в екосистемата на Биткойн, стига хората да участват на пазара и да “трупат сатошита”. 


Според Голдщайн идеята на Биткойн е да се признае като пари в паричната система и да бъде актив, който може да бъде използван за хеджиране срещу бъдеща несигурност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Има ли връзка между халвинга на Биткойн и скорошния скок на цените на петрола?

Разбира се, това тревожно развитие едва ли ще окаже пряко влияние върху цените на криптовалутите.Някои от общността, обаче, започнаха да спекулират дали може да се очаква корелация между предлагане и ...
СЕП. 18, 2019 08:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн ви е нужен, за да се наречете кит?

Биткойн кит прехвърли $1 милиард (94,504 BTC)Преди 10 дни Биткойн кит (или по-скоро майката на всички Биткойн китове) премести $1 милиард в BTC само в една транзакция.Съвсем разбираемо е, че движение ...
СЕП. 17, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и S&P 500 са на път към нови върхове

Лий казва, че флагманската криптовалута ще достигне нов връх, след като S&P 500 направи същото. Предполага се, че крипто пазарът е несвързан с традиционните пазари, особено поради децентрализ...
СЕП. 16, 2019 17:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.„Ако приемем, че няма системен шок нит...
СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света