НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще доминира финансовото пространство

СЕП. 8, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще доминира финансовото пространство

Антъни Помплиано е добре познат като голям привърженик на Биткойн.

В последния епизод на своя подкаст “Off The Chain” Помплиано интервюира Майкъл Голдщайн, президент на Института Сатоши Накамото.


Двойката обсъди текущото състояние на Биткойн и как той напредва с течение на времето.


Голдщайн подчерта факта, че с течение на времето той остава ангажиран с първоначалната визия за Биткойн. Той добави, че разбира икономиката, която стои зад идеята на Биткойн, предполагайки, че е възможно “най-сериозните най-рационални пари” в Биткойн могат да доминират във финансовия пейзаж, а не просто да останат паричен актив за “тъмната мрежа”.


Той каза:


Икономиката показва, че той (Биткойн) може да има много по-голяма амбиция от това и всъщност ние трябва да имаме тази голяма амбиция, защото вярвам, че той носи толкова голяма стойност за обществото.


Помплиано попита Голдщайн за това как той ще се противопостави на критиците на BTC казващи, че по-голямата част от Биткойн в обръщение е концентриран в ръцете на неколцина.


Голдщайн отговори, като заяви, че първата грешка, която хората правят, е, че те свързват един адрес към един-единствен потребител, добавяйки, че това не е задължително вярно. 


Той каза:


Може да погледнете в адрес с 10,000 BTC, но това може да е просто сметка на някаква борса. Той е концентриран на място, където много хора са създали цял пазар за Биткойн, така че не е много точно да се каже, че е един конкретен човек.


Той продължи да казва, че определена сума на инвестицията няма значение в екосистемата на Биткойн, стига хората да участват на пазара и да “трупат сатошита”. 


Според Голдщайн идеята на Биткойн е да се признае като пари в паричната система и да бъде актив, който може да бъде използван за хеджиране срещу бъдеща несигурност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се представя по-добре от златото, NASDAQ и S&P 500 през 2020

На десетия месец от 2020, Биткойн отчита 48.7% ръст за годината, справяйки се по-добре от златото, NASDAQ, S&P 500, 10-годишните щатски облигации и щатския доларов индекс. Корелацията на флаг...
СЕП. 27, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн биковете демонстрираха сила, твърди трейдър

В туит, ‘DonAlt’ каза, че доминиращият мечи сантимент за флагманската криптовалута може да няма база.  “Много е странно да видим толкова мечи сантимент с неутрално или негативно финансиране ...
СЕП. 27, 2020 13:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да има по-голям потенциал за възход отколкото си мислите

Въпреки че скъпоценния метал исторически е любимец на инвеститорите, действайки като безопасно убежище, Galaxy Digital каза в новия си доклад, че скорошните инвестиции в Биткойн от страна на Пол Тюдор...
СЕП. 27, 2020 12:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Биткойн остава стабилна, дори след изтичането на $1 млрд. в опции

Цената на флагманската криптовалута се задържа, увеличавайки се с около 1% за последните 24 часа, като се търгува на $10,733 към момента на писане на статията, според данни от coinmarketcap. Тази стаб...
СЕП. 26, 2020 21:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света