НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще падне до $4,000 преди да се върне на $10,000

ЮНИ. 24, 2018 23:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще падне до $4,000 преди да се върне на $10,000
 

Тъй като цената на Биткойн продължава да пада, старшият анализатор Тод Гордън сподели мнението си за текущя пазар и накъде ще отиде цената на актива.


Тод Гордън, основател на TradingAnalysis.com, се появи предаването на CNBC "Stock Draft" на 22-ри юни, по време на което той прогнозира, че Биткойн (BTC) ще падне до 4,000 долара, преди да претърпи отскок, който ще стигне до 10,000 долара до 2019 г.

Говорейки по телефона с Тайлър Матизен от CNBC, Мелиса Лий и Мишел Карузо-Кабрера, Гордън обясни, че очаква цената на Биткойн да продължи да пада в краткосрочен план, разтърсвайки много дълги позиции в процеса. Той също така твърди, според анализът си, че около $4,000, цената ще се тласне над $10,000 до 2019 година.

Гордън също така отбеляза, че това е "много технически пазар" и като такъв е възможно да се възстановят някои загуби скоро, като просто се имат предвид техническата страна на пазара. Той също така каза, че цената на Биткойн преживява един от най-малките си интервали между върхове и дъна, понастоящем със 17%.

"Имаше моменти, когато беше 20, 30, 40 процента [на] седмица, така че, ако съм надолу с 30% в Биткойн в момента, това не е нищо, мога да ги компенсирам за две седмици."Гордън посочи значителната нестабилност на пазара като основна причина за настоящия спад.

 


Той също така говори, че последната корекция е "без значение", предвид печалбите, които Биткойн видя от 2015 г., което цитира като "красив възходящ тренд".

Гордън не е сам в това мнение. По-рано този месец, Changpeng Zhao, главен изпълнителен директор на Binance, вторият по големина в света обмен на криптoвалута по отношение на обема на търговията, също подчерта, че цената на Биткойн не е била линейна и плоска през годините.

По време на писане на статията, Биткойн се търгува на $5,931.75, отбелязвайки спад от 3,33% през последните 24 часа според CoinMarketCap.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн миньорите започват да акумулират вместо да продават

Графика от популярната аналитична компания Glassnode казва, че за първи път от 27-ми декември индикаторът Miner Net Positive е станал зелен. Miners have stopped selling and started accumulating #Bitco...
ФЕВ. 27, 2021 19:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дубайски фонд продава Биткойн за $750 милиона за да купи Cardano и Polkadot

И двата блокчейна са високоскоростни мрежи, които могат да поддържат евтино внедряване на смарт договори и да осигуряват мащабируемост на нови разработчици.Фондът твърди, че притежава нетни активи за ...
ФЕВ. 27, 2021 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase държат Биткойн в баланса си от 2012 година насам

В ново съобщение, адресирано до други корпоративни участници, борсата представи собствен опит в управлението на своята хазна в криптовалути като солидна основа за съветване на други частни и публично ...
ФЕВ. 26, 2021 19:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Капитализацията на Биткойн ще стигне трилиони според Кати Ууд

По отношение на потенциала на пазарната капитализация на Биткойн, тя каза: Толкова е рано. Тази пазарна капитализация от 950 милиарда ви дава усещане за мрежова стойност, дава ви представа колко рано ...
ФЕВ. 26, 2021 12:47 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света