НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля до $100,000 преди халвинга според директора на Blockstream

05.12.2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля до $100,000 преди халвинга според директора на Blockstream

Главният изпълнителен директор на Blockstream Адам Бек наскоро сподели оптимистичната си гледна точка за бъдещата стойност на Биткойн, като предложи потенциален скок до $100,000 преди следващото му халвинг събитие.

Изразявайки бича перспектива, Бек дори предположи по-нататъшно покачване до диапазона между $750,000 и $1 милион за BTC. Докато някои ентусиасти резонираха с положителната прогноза на Бек, други я критикуваха като спекулативна на пазар, известен със своята непредсказуемост.

Разговорът тръгна от туит на анализатора Виджай Бояпати, който постави под въпрос възможността Биткойн да достигне исторически връх преди халвинга. Бек уверено потвърди това схващане, заявявайки: “Точно това казвах, залогът ми е $100,0000 преди халвинга“.

Историческите тенденции в цените на Биткойн обаче показват, че надминаването на историческия връх на предишния цикъл преди халвинг събитието е безпрецедентно. Обикновено значителните ценови скокове на BTC са се случвали месеци след халвинга, тъй като търсенето и предлагането са се стабилизирали на нови нива.

Въпреки текущия исторически връх на Биткойн около $69,000, мнозина се съмняват в значителен скок отвъд тази точка. Въпреки това някои твърдят, че в следващата бича фаза може да станем свидетели на значителни институционални инвестиции, тъй като свързаните с Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) най-накрая ще получат регулаторно одобрение в САЩ.

В общността продължават да съществуват противоречиви мнения. Докато някои предвиждат безпрецедентен бичи скок поради фактори като институционални инвестиции и повишено масово приемане, други предупреждават да не се прекалява с увереността. Те подчертават присъщата непредсказуемост на пазарите на криптовалути и предупреждават да не се третират дори експертните прогнози като сигурни.

Това разделение илюстрира по-широкия разрив в криптовалутната общност между предпазливия реализъм и оптимистичните спекулации. Тъй като дебатът продължава, той подчертава непредсказуемия характер на този пазар, особено с халвинг събитието на хоризонта.

Спекулациите за достигане на границата от $100,000 от страна на Биткойн преди халвинга, както предполага Бек, остават спекулативни. Въпреки това продължаващата дискусия отразява динамичния и развиващ се разказ за Биткойн и по-широкия пейзаж на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Предстои ли шок на предлагането?

Тъй като бичият ръст на Биткойн продължава, в общността все по-често се говори за потенциални пречки при закупуването на BTC.

05.03.2024 11:00 1 мин. четене

Прогноза за Биткойн: $120,000 на хоризонта, но може да има корекция преди това

Анализаторът на CryptoQuant MAC.D прогнозира предстоящ възходящ ръст на Биткойн (BTC), който може да достигне до $120,000.

05.03.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн проби $67,000: Ще има ли рекорд преди халвинга?

Биткойн (BTC) продължава да очертава нова траектория, докато се приближава към априлското си халвинг събитие, като в началото на търговията в понеделник водещата криптовалута се покачи дори над $67,000 и сега се доближава до историческия си връх от $69,000 още повече.

04.03.2024 19:31 1 мин. четене

3 причини защо институциите искат да купуват Биткойн на всяка цена

По-рано тази година BTC отбеляза забележителен ръст от близо 50%, до голяма степен благодарение на дебюта на борсово търгуваните фондове за Биткойн (ETF).

04.03.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.