НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн с цена от $397,000 преди 2030 година, според нов доклад

ЮНИ. 29, 2020 21:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн с цена от $397,000 преди 2030 година, според нов доклад

Нов доклад на криптоизследователска група предполага, че цената на Биткойн може да се доближи до $400,000 през следващите десет години, като алткойните следват бичия му пример.

Според изданието от юни 2020 г. на Crypto Research Report, изследователите прогнозирали цената на Биткойн (BTC) и други алткойни - Етериум (ETH), Лайткойн (LTC), Биткойн Кеш (BCH) и Stellar (XLM) - ще претърпят огромен скок преди 2025 г., който може да продължи поне пет години.

"Вярваме, че Биткойн все още е в началото на процеса си на добивае на сцепление," се казва в доклада.

"Цената от $7,200 на края на 2019 г. предполага, че Биткойн е проникнал в 0.44% от общия си потенциален пазар [на стойност $212 трилиона]. Ако това приникване успее да стигне 10%, цената би трябвало да достигне приблизително $400,000."Това би означавало увеличение на цената с над 4,000% за BTC до 2030 г., но ETH, LTC и BCH също изглеждат бичи при този сценарий, със скокове съответно около 1,600%, 5,000% и 5,400%. Въпреки това, XLM ще отбележи най-голямо увеличение: повече от 11,000% от $0,07 до $7,81.

Базираната в Лихтенщайн изследователска група анализира криптовалутите въз основа на целевия им адресируем пазар (TAM), показател, използван „за оценка на предполагаемата бъдеща цена на криптовалутите“.

Според доклада, TAM за криптовалути включват парични преводи, укриване на данъци, офшорни сметки, съхраняване на стойност, онлайн транзакции, микроплащания, крипто търговия, игри, онлайн хазарт, потребителски кредити, резервна валута и други.

Скоростта по веригата намалява, извън веригата се увеличава


Докладът също така наблюдава вътрешни и външни блокчейн показатели за скоростта на алткойните и стигна до заключението, че „растежът на броя на спекулативните транзакции на борсите е по-бърз от нарастването на комунални транзакции за закупуване на стоки и услуги“.

"Скорост на веригата" е показател, измерван чрез транзакции на блокчейн, докато "скоростта извън веригата" се определя от търговската активност на крипто борсите. При анализиране на Биткойн, изследователите отбелязват, че цената на криптовалутата и нейната активност на борсите се увеличават приблизително по едно и също време:"Ако криптовалутите получат усвояване за дългосрочни цели или за краткосрочни разходи за спекулации или кафета, цената на криптовалутите ще се повиши", се посочва в доклада за крипто изследвания.

"Високата скорост на веригата и ниската скорост извън веригата предполага, че крипто активите стават все по-често използвани за спекулации, а не за съхраняване на стойност."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Проучване: Ще достигне ли Биткойн до $288,000 преди декември 2021 година?

В туит, публикуван в петък, известният PlanB помоли своите 115,000 последователи в Twitter да направят своите залози за това къде ще кацне BTC преди края на 2021 година.Търговецът предлага три ценови ...
ЮЛИ. 6, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'набира сила' за скорошен възход

В скорошна публикация, макроикономистът отбеляза, че Биткойн не прави пробив надолу. Зеберг каза, че индексът на относителна сила ‘започва да придобива бичи вид’. Устойчивостта на Биткойн...
ЮЛИ. 6, 2020 10:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

С обезценяването на аржентинското песо, Биткойн става най-добрата алтернатива

Аржентинското центаво, което е в циркулация от 1854 г., се присъедини към виетнамския донг и ливанската лира - други валути, които имат стойност равна на едно сатоши. Спадът на валутата бе отбеля...
ЮЛИ. 5, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bloomberg: Консолидацията на Биткойн завършва с пробив нагоре

Няколко индикаторa, следящи този показател са достигнали много месечни дъна, като Биткойн продължава да се търгува в обхвата $ 8,500 - $ 10,000. На 3-ти юли, един търговец сподели графика, пок...
ЮЛИ. 5, 2020 13:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света