НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн претърпя 'здравословна корекция' - предстои еуфория

НОЕ. 27, 2020 10:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн претърпя 'здравословна корекция' - предстои еуфория

Stack Funds определи отдръпването от вчера като “здравословна корекция”, необходима преди Биткойн да продължи своята възходяща траектория.

 

BTC проби $19,000 долара по-рано тази седмица, след като публикува седем седмици поредни печалби. Според компанията, криптовалутата е свръхкупена от октомври, което допълнително подкрепя необходимостта от корекция.

 

Фирмата изследва показатели около пазарната психология и казва, че участниците на пазара понастоящем са в етап на “убеждение” на цикъла, който в крайна сметка ще прелее в етап на “еуфория”.

 

За да подкрепи своите твърдения, фондът цитира данните на Glassnode за нетната нереализирана печалба / загуба на Биткойн, често наричани NUPL - които сравняват текущата цена на BTC с момента на последното преместване на всяка монета по веригата.

 

В исторически план, когато броят на хората с печалба е нараснал над 95%, обясни фондът, това е добър показател за върховете на пазара. Цветната графика на с различни състояния на пазара (Еуфория -> 75%, Вяра - 50% до 75%, оптимизъм - 25% до 50%, надежда - 0% до 25%, Капитулация - <0%) позволява преглед на макро циклите на Биткойн.

 

Състоянието на “вяра”, в което Биткойн току-що премина през този месец, се задържа повече от година по време на бичия пазар през 2017 г., като цената на BTC се повиши от $850 до почти $20,000 - което представлява увеличение от 2,250%.

 

Екстраполирайки модела на бичия пазар за 2017 г. към настоящото състояние на BTC, фондът предположи, че дори една четвърт от това увеличение на цените ще види, че Биткойнът ще скочи над $86,000 в рамките на следващата година, докато влезем в етапа на “Еуфория“ на цикъла.

 

Крипто личността Ларк Дейвис посочи тази сутрин, че нивата на подкрепа лесно спряха корекцията на $16,500 и попита “Това ли беше спада? Или отиваме по-надолу?

 

Крипто търговецът “Mayne of Tether“ каза на своите повече от 70,000 последователи в Twitter, че оттеглянето ще създаде отлични възможности за изкупуване на алткойни на отстъпка. Друг акаунт на търговец, наречен “teklordz”, написа в Twitter, че корекцията е от съществено значение:


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Възходът на Биткойн тепърва започва според крипто китовете

Данните от ресурса за блокчейн анализ Glassnode потвърждават, че към 20-ти януари е имало над 2,400 портфейла с голям баланс.Портфейлите на китовете достигнаха рекордСамо през 2021 г. са създадени 164...
ЯНУ. 21, 2021 13:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Иронично: Откриха библейско съобщение в блок 666,666 на Биткойн

Но на 18-ти януари някой остави библейско послание в неговия блокчейн. "Не се оставяй да те побеждава злото; но ти побеждавай злото чрез доброто." от Римляни 12:21.Биткойн (и други блокчейни) позволяв...
ЯНУ. 20, 2021 15:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale купиха Биткойн за $590 милиона в рамките на един ден

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) току-що стана много по-голям, след като фирмата закупи на неотдавнашния спад, за да натрупа още Биткойн.Според данни на Bybt вчера от Grayscale Investments са закупени 1...
ЯНУ. 19, 2021 22:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн може да стигне $115,000 този август

Основателят и главен изпълнителен директор на Pantera Capital Дан Морхед продължава да държи на бичата си прогноза за Биткойн през 2021 г.Той твърди, че водещият крипто актив все още е на път да дости...
ЯНУ. 19, 2021 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света