НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin (BTC) поскъпва с над 5%, Solana (SOL) с 8%, а Furrever Token (FURR) достига половин милион за по-малко от месец26.03.2024 13:38 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin (BTC) поскъпва с над 5%, Solana (SOL) с 8%, а Furrever Token (FURR) достига половин милион за по-малко от месецВъв вихъра на бичата активност пазарът на криптовалути става свидетел на рязък скок, като Биткойн (BTC) се катапултира с 5.5%, Solana (SOL) прави впечатляващ скок от 3%, а Furrever Token (FURR) постигна революционен крайъгълен камък, натрупвайки над половин милион долара за по-малко от месец.

Тази тройка, заедно с Furrever Token (FURR) от забележителни резултати подчертава динамичния характер на крипто пазара, като всеки актив демонстрира своята устойчивост и потенциал за значителни печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като интересът на инвеститорите се засилва и оптимизмът прониква на пазара, всички погледи са насочени към тези отличници, сигнализирайки за ера на повишено вълнение и възможности в постоянно развиващия се свят на дигиталните активи.

Бичият импулс се засилва: Биткойн (BTC) поскъпва, тъй като шорт позициите са изправени пред загуби, а макрофакторите се изравняват

Биткойн (BTC) продължава възходящата си траектория, като текущата цена се колебае около $70,500, отбелязвайки над 5% увеличение от вчера. При значителен развой на събитията шорт позициите, залагащи срещу Биткойн и Етериум, са изправени пред значителни загуби, тъй като през последните 24 часа бяха ликвидирани фючърсни позиции с ливъридж на стойност над $100 милиона. По-конкретно, по данни на CoinGlass са закрити шорт позиции в BTC на стойност приблизително $56 милиона и шорт позиции в Етериум на стойност $21 милиона.

Към бичите настроения се прибавя и натискът от продажби от страна на Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), който изглежда е намалял, допринасяйки за неотдавнашното поскъпване на Биткойн. Анализаторите обясняват тази промяна с продажбата на акции от страна на Genesis, което е облекчило натиска от продажби на пазара на GBTC. Освен това макроикономическите фактори се подреждат благоприятно за Биткойн, като неотдавнашните събития, като неочакваното намаляване на лихвения процент от страна на Швейцарската национална банка (SNB), поставиха началото на глобален цикъл на облекчаване.

Този ход, в съчетание с намаляването на лихвените проценти от Централната банка на Мексико и индикациите за облекчаване на ликвидността от страна на големи централни банки като Федералния резерв, Европейската централна банка и Английската централна банка, допълнително засилва бичите перспективи пред Биткойн.

Solana (SOL) поскъпва с 3%, тъй като потребителите избират по-бързи и по-евтини алтернативи, а погледът им е насочен към бариерата от $200

В оживения свят на крипто пазарите Solana (SOL) се очертава като отличник, като текущата ѝ цена се колебае около $195, след като преживя скок от 3% през последните 24 часа. Това покачване на стойността на SOL може да се дължи на нарастващата тенденция потребителите да преминават към базирани на Solana децентрализирани борси (DEX), за да минимизират разходите по транзакциите.

През седмицата общият обем на DEX на Solana отбеляза стабилно увеличение от 3%. Това повишение може да се отдаде до голяма степен на разпространението на нови меме токени, стартирани в мрежата, които привличат рязък ръст на потребителите и съответно генерират по-високи приходи. Интересно е, че Solana представлява по-бърза и по-рентабилна алтернатива на Етериум, което я прави привлекателен избор за търговците, които искат да оптимизират разходите си.

През последните 24 часа средната такса за транзакция, платена от потребителите на Solana, възлизаше на едва $0.027, което е значително по-ниско в сравнение със средната такса на Ethereum от $1.19 за верифициране на една транзакция. Този ярък контраст в таксите за транзакции подчертава конкурентното предимство на Solana по отношение на достъпността и ефективността.

В перспектива анализаторите изразяват оптимизъм по отношение на потенциала на Solana да надхвърли отново бариерата от $200 в близко бъдеще. Тъй като Solana продължава да набира популярност като предпочитана блокчейн платформа за децентрализирани приложения (dApps) и DeFi протоколи, нейното стойностно предложение се подсилва, проправяйки пътя за по-нататъшно поскъпване на цената и пазарен растеж.

Със своята ефективна инфраструктура и разрастваща се екосистема SOL остава привлекателен актив в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите.

Furrever Token (FURR): Революция в индустрията на меме монетите

Furrever Token (FURR) бързо се превръща в лидер в конкурентната индустрия на меме монетите, борейки се да се превърне в следващото голямо нещо. Няколко фактора допринасят за потенциала на FURR за значителен растеж и успех в сферата на меме монетите.

На първо място, FURR привлече значително внимание и интерес от страна на инвеститорите, което е видно от впечатляващото ѝ представяне във фазата на предварителна продажба, където за по-малко от месец тя събра средства в размер на почти $500,000. Този ранен успех подчертава нарастващото доверие и подкрепа за FURR сред инвеститорите, като поставя здрава основа за бъдещата ѝ траектория.

Освен това FURR се отличава със своето уникално предложение за стойност и характеристики. За разлика от много меме монети, които разчитат единствено на хайп и спекулативна търговия, FURR предлага стабилна екосистема, подкрепена от прозрачно управление, ясна пътна карта и силен акцент върху ангажираността на общността. Като насърчава жизнена и отдадена общност, FURR се утвърждава като нещо повече от меме монета, а като устойчив проект с дългосрочен потенциал.

Освен това предварителната продажба на FURR, обещаваща до 15Х възвръщаемост, представлява примамлива възможност за инвеститорите, търсещи значителни печалби. С всеки етап на предварителна продажба, който привлича все по-голямо участие и търсене, импулсът на FURR продължава да расте, което го позиционира като атрактивна инвестиционна опция на пазара на меме монети.

Тъй като тези монети придобиват популярност и завладяват въображението на търговците по целия свят, Furrever Token (FURR) се откроява като обещаващ претендент, готов да навлезе в индустрията със своя иновативен подход, силна подкрепа от общността и потенциал за експоненциален растеж. С правилната стратегия и постоянна инерция FURR има всички предпоставки да се превърне в следващото голямо нещо в индустрията на меме монетите.

Разгледайте една от най-ексклузивните възможности за 2024 г. в етап на предварителна продажба:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram

Следвайте официалния акаунт на X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.