Home

Биткойн се подготвя да утрои стойността си според Джейсън Пицино

10.07.2024 6:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се подготвя да утрои стойността си според Джейсън Пицино

Добре познат крипто стратег предполага, че неотдавнашната консолидация на Биткойн (BTC) отразява ценови модел, който предшестваше значителния скок от миналата година.

Джейсън Пицино сподели, че консолидацията на цената на Биткойн от март насам наподобява шестмесечната търговия в диапазон, наблюдавана миналата година, преди стойността на BTC да се утрои.

Пицино също така изтъкна предстоящите президентски избори в САЩ като фактор, допринасящ за бичата му перспектива спрямо BTC.

Той заяви още, че Биткойн е преживял голям пробив през ноември 2020 г., което съвпада с избирането на Джо Байдън за президент:

Аз също съм предпазлив спрямо предстоящите избори, така че не знам как ще реагира [Биткойн] по време на тези тях. [Не знам] дали ще му е необходим още около месец, за да се изкачи над [историческия си връх] поради изборите, които ще се проведат през ноември, и тогава ще видим пробив, какъвто видяхме през 2020 г.“, обясни Пицино.

Той добави:

Така или иначе, мисля, че през четвъртото тримесечие ще видим [ръст в цената]. Но третото тримесечие е този период, в който сега [Биткойн] се възстановява и получава време да пробие към тази нова свежа цена… Подобен модел като миналия път – може би ще [видим още един сериозен ръст]. Това се е случвало и преди.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Големи количества Биткойн отиват към борсите – каква е причината?

Напоследък се наблюдава ръст на Биткойн наличноститена борсите, като по данни на Glassnode през последния месец на борсите са прехвърлени около 64,000 BTC, което се равнява на около $4.1 милиарда.

19.07.2024 11:30 1мин. четене

Биткойн: Ще бъде ли обявен от Тръмп за стратегически резерв на САЩ?

Говори се, че бившият президент и настоящ кандидат за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп ще обяви Биткойн за „стратегически резервен актив“ на крипто конференция в Нашвил по-късно този месец. Този потенциален ход може да отбележи значителна промяна във финансовата стратегия на САЩ.

19.07.2024 10:00 2мин. четене

Приключи ли корекцията в цената на Биткойн?

Крипто стратег, който точно прогнозира корекцията преди халвинга, сега смята, че BTC навлиза във възходящ тренд.

19.07.2024 9:30 1мин. четене

Биткойн ще достигне $110,000 при следващото голямо рали

Очаква се водещата криптовалута да достигне $110,000 при следващото си голямо рали въпреки продължаващите опасения за тенденцията на „по-ниски върхове и по-ниски дъна“ на BTC графиката.

19.07.2024 8:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.