НАЧАЛО Биткойн

Биткойн го очаква още една корекция преди бичия пазар според топ анализатор

октомври 24, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн го очаква още една корекция преди бичия пазар според топ анализатор

Доста известен крипто анализатор предположи, че въз основа на историческите модели неотдавнашният скок на Биткойн вероятно ще бъде последван от значителен спад, преди да се появи истинска бича тенденция.

По време на неотдавнашен разговор с “Crypto Banter” Бенджамин Коуен изказа предположението, че скокът в стойността на Биткойн не се дължи на приток на нов капитал на пазара, който води до повишаване на цените. Вместо това той твърди, че увеличението е резултат от това, че търговците конвертират своите по-рискови алткойни в Биткойн.

Коуен очаква, че в крайна сметка ликвидността, произтичаща от алткойните, ще намалее, което ще накара Биткойн да изгуби натиска за покупка, необходим за поддържане на ръста му.

Анализатор предвиди, че Биткойн ще срещне съпротива на някое от близките си нива, което ще доведе до разпродажба и впоследствие ще повлече със себе си надолу стойността на алткойните.

Той добави:

Впоследствие, когато Биткойн отново навлезе в среда на нежелание за поемане на риск и целият предишен капитал, който е бил на пазара на алткойни за придобиване на “Биткойн с отстъпка”, е изчезнал, вече няма да има никакво търсене. 

Няма да има търсене на Биткойн и в резултат на това стойността му ще спадне, което на свой ред ще има пагубно въздействие върху пазара на алткойни. След това окончателно спускане на Биткойн, през следващите три до шест месеца може да станем свидетели на превъзходство на алткойните. Понастоящем обаче все още сме във фазата, в която алткойните губят стойност в сравнение с Биткойн. В някакъв момент ще преминем във фаза, в която Биткойн ще поеме удара, което ще доведе до спад на алткойн пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Започва ли война сред общността на Биткойн?

Неотдавнашно разкритие на разработчик на Bitcoin Core предизвика вълнение в общността на Биткойн (BTC), намеквайки за потенциален вътрешен конфликт.

декември 7, 2023 21:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Европа променя мнението си за Биткойн? Нов документ описва потенциала на криптовалутата

Неотдавнашна публикация на Европейската централна банка (ЕЦБ) предизвика разговори в криптовалутната общност, предлагайки нова перспектива за влиянието на Биткойн върху световната икономика, особено в регионите с висока инфлация.

декември 7, 2023 15:00 3 мин. четене

Ето кога Биткойн може да достигне своя връх според пазарен експерт

Пазарният пейзаж, наблюдаван от опитния крипто аналитик Бенджамин Коуен, разкри интригуващи сигнали, които биха могли да повлияят на траекторията на Биткойн (BTC).

декември 7, 2023 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.