НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн настрана: Tradecurve (TCRV), Solana (SOL) и Chainlink (LINK) в готовност за астрономическа възвръщаемост

октомври 2, 2023 10:36 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн настрана: Tradecurve (TCRV), Solana (SOL) и Chainlink (LINK) в готовност за астрономическа възвръщаемост

Тъй като светът на криптовалутите се разширява отвъд Биткойн, няколко изгряващи звезди привлякоха вниманието на инвеститорите по целия свят.

По-специално, Tradecurve Markets (TCRV), Solana (SOL) и Chainlink (LINK) набират популярност и са готови за впечатляваща възвръщаемост. Особено интересна е Tradecurve, сравнително нов участник на крипто пазара, който понастоящем е във фазата на предварителна продажба. Нека да разгледаме по-отблизо.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Tradecurve Markets (TCRV): Хибридната борса за търговия

Tradecurve Markets преоформя крипто търговията, като смело заобикаля процесите за опознаване на клиентите (KYC) при регистрация. Застъпвайки се за частна, удобна за потребителите търговия, платформата е пионер в демократизирането на финансовите системи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Присъединяването към Tradecurve Markets е лесно, като се изисква имейл адрес и депозит на криптовалута. След като влязат, търговците са посрещнати от богата гама от възможности за търговия, обхващаща акции, суровини, форекс и дигитални валути. Подобна гъвкавост е несравнима с други платформи, които ограничават потребителите до определен клас активи.

Tradecurve Markets се отличава с изключителния си процес на въвеждане в системата и с широкия си набор от усъвършенствани функции. С Tradecurve потребителите могат да възпроизвеждат стратегиите на успешни търговци, да използват алгоритмична търговия, задвижвана от изкуствен интелект, и да се възползват от 1:500 ливъридж.

Tradecurve Markets предлага награди за стейкинг на притежателите на TCRV токени, които осигуряват ликвидност на платформата. Освен това притежателите на токени имат право на намалени такси и VIP акаунти, което прави TCRV изключително търсен полезен токен.

Трудно е да се пренебрегне успехът, на който се радва Tradecurve, за което свидетелства продажбата на 500 милиона TCRV токена по време на предварителната продажба. Цената на TCRV вече се е повишила с 200% и инвеститорите все още купуват с нетърпение, като се очаква цената да се повишава допълнително с всяка нова фаза на предварителната продажба.

Индустрията е развълнувана от спекулации относно потенциала на Tradecurve за промяна на играта. Много експерти от бранша очакват, че цената на TCRV скоро ще се покачи до $1.00, предоставяйки забележителна 33-кратна възможност за участниците във фаза 6.

Ръст на TVL на Solana (SOL) и предстоящи проекти

Покачването в стойността на Solana от $8 до впечатляващите $32 я превърна в тема, за която се говори в крипто общността. Това рали е противодействие на Solana на продължителната меча вълна от 2022 г. Решителният пробив от низходящия триъгълник катализира този възход, предизвиквайки FOMO (Fear Of Missing Out) настроения в целия крипто пазар.

И все пак, това бичо завръщане удари таван при $32. Понастоящем оценявана на $20.15, Solana възстанови 65% през последния месец и сега се намира на ключово ниво на подкрепа. Този спад обаче все още не е възпрял твърдите привърженици на Solana, които активно натрупват, очаквайки нов ръст, за да поставят нов исторически връх.

Това положително настроение се подхранва от забележителното 50% увеличение на общата заключена стойност (TVL) на Solana от началото на годината. Позиционирана като платформа за DeFi 2.0, Solana скоро ще бъде домакин на няколко значими проекта. Сред тях се откроява Kamino 2.0, като общността с нетърпение очаква потенциала му да увеличи полезността на Solana.

Макар че Solana има потенциал за възход, ако успее да надмине $32 и да се превърне в ключов DeFi играч, анализаторите смятат, че потенциалът за възход може да бъде ограничен, когато се вземе предвид високата пазарна капитализация от $8 милиарда. Прогнозите са, че Tradecurve Markets ще нарасне 50 пъти – нещо, с което Solana може да се бори да се конкурира.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Chainlink (LINK): Оракулски решения и междуверижни разработки

Chainlink се превърна в значим играч в света на криптовалутите, като се отличи с вълнуващи постижения в предоставянето на решения на Oracle. По време на крипто манията през 2020/21 г. потенциалът на Chainlink накара цената на токена да се покачи от $2.25 до $50 в пика си.

Освен това Chainlink наскоро представи своя протокол за междуверижна оперативна съвместимост (CCIP). Това нововъведение проправя пътя на институционалните играчи да свързват платежните инфраструктури с различни блокчейн системи чрез Chainlink. Всеки дигитален актив може да бъде сигурно разплащан във всяка блокчейн система с помощта на CCIP на Chainlink.

SWIFT, DTCC, Citibank и други банки вече работят по POC (Proof-Of-Concepts), при които банковите активи пристигат във веригата – и CCIP на Chainlink е в центъра на всичко това. Ако тези POC се реализират в реалния свят, полезността на Chainlink несъмнено ще нарасне.

Значителна част от спекулациите са свързани със способността на Chainlink да преодолее дългогодишното ниво на съпротива от
$10, което потиска цената ѝ през последните две години. Ако Chainlink успее да преодолее тази съпротива, монетата има потенциала да надмине своя връх от $50 през 2021 г. и евентуално да се насочи към впечатляващите $100 до 2025 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):
Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба за покупка: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.