Home

Биткойн е начело, докато отливът от крипто инвестиции надхвърля $500 милиона

29.06.2024 8:46 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е начело, докато отливът от крипто инвестиции надхвърля $500 милиона

По данни на Coinshaires през изминалата седмица изходящите потоци от криптовалути са надхвърлили границата от $500 милиона.

Мрачните пазарни нагласи се дължат на негативните възприятия на инвеститорите, а прогнозираното намаляване на лихвените проценти допринесе за капиталовия поток.

Това накара инвеститорите да възприемат мечи поглед и да се позиционират за потенциално рали. Интересното е, че пазарът на меме монети е останал устойчив на графиките, като се е покачил на фона на настоящия спад. Интересното е, че Angry Pepe Fork (APORK), Dogecoin (DOGE), dogwifhat (WIF), Bonk (BONK) и Floki (FLOKI) оглавиха подема на меме монетите, превръщайки се в най-добрите криптовалути за наблюдение в момента.

Angry Pepe Fork (APORK): Пазарните експерти дават бича прогноза

На фона на настоящия спад на пазара, Angry Pepe Fork (APORK) е сред най-добрите алткойни, представящи интригуващи възможности за покупка, особено за крипто ентусиастите, които са пропуснали ралито на Angry Pepe Frog.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като такава, базираната на Solana меме монета има огромна подкрепа от общността и атрактивен меме стимул, настроен да наруши по-широкия пазар на криптовалути. Тъй като предварителната продажба на алткойна стартира, проектът има за цел да надмине очакванията със своя устрем към премахване на всички зомби меме монети.

Angry Pepe Fork не е обикновената монета. За разлика от други меме монети, които разчитат на хайпът, тя идва с добавена функционалност към своята екосистема. Интересното е, че платформата въвежда иновативния модел “Conquer-to-Earn”, който позволява на членовете на общността колективно да печелят награди и признание, като работят в унисон, за да победят зомби меме монетите.

По-интересна е нейната система за стейкинг на dApps, при която потребителите могат да задържат своите токени за определени периоди от 30, 60 и 90 дни за по-висока годишна процентна доходност (APY). С фиксирано предлагане на токени от 1.9 милиарда, Angry Pepe Fork ще изпита недостиг и натиск за купуване в екосистемата, което допълнително ще засили позицията му за поскъпване.

С оглед на това много от разработчиците прогнозират поскъпване на Angry Pepe Fork с 200% до края на предварителната продажба и с 350%, след като меме монетата бъде листната на борси от най-висок клас. Освен това Angry Pepe Fork насърчава стратегически партньорства, за да подобри функционалността и привлекателността си, затвърждавайки позицията си сред най-добрите меме монети. С ниска цена от $0.014 сега е оптималният момент да се присъедините към общността на Angry Pepe Fork.

Крипто анализатор твърди, че моделът на цената на Dogecoin показва обещаваща нагласа

Водещата меме монета по пазарна капитализация, Dogecoin, влезе в заглавията на вестниците с ценовата си траектория и действия през последната седмица. Анализаторът VeLLa Crypto очерта смела ценова прогноза, в която се открояват потенциалните възможности и рискове за меме монетата. Той изтъкна, че криптовалутата Dogecoin ще има обещаваща посока през следващите месеци, ако си възвърне и задържи позициите си в ниския диапазон.

Това ще бъде най-добрата точка за влизане на пазара за трейдърите. По подобен начин друг анализатор, Crypto Patel, добави, че най-добрата точка за акумулиране на монетата е около $0.1 и $0.07, което затвърждава позицията на Dogecoin сред най-добрите криптовалути за наблюдение в момента. Освен това Crypto Patel добави, че Dogecoin потенциално може да скочи до $1 или $2 в дългосрочен план. Той обаче също така подчерта, че това е предпазлива инвестиция поради волатилния характер на мемори монетата.

Цената на dogwifhat се покачва, предизвиквайки дискусии относно възможностите за нейното купуване

На фона на сътресенията на крипто пазара, които свалиха Биткойн под $62,000, монетата dogwifhat се очертава като една от най-интересните криптовалута за покупка, тъй като сигнализира за признаци на възстановяване. Меме монетата възвърна бичия импулс, предизвиквайки спекулации относно възможностите за нейното купуване. Забележително е, че цената на dogwifhat стана свидетел на засилено нарастване на социалната активност около себе си.

Според данни на Santiment общият отворен интерес към dogwifhat е нараснал от $191 милиона до около $201 милиона през последния ден. Въпреки това общият ѝ процент на финансиране, агрегиран от монетата WIF, се е задържал стабилно на 0.007%. От тази гледна точка меме монетата на тема кучета може би се подготвя за ценови скок.

Обемът на търговията на Bonk отразява нарастващото доверие на инвеститорите

Bonk е друга меме монета на тема куче, която бележи забележимо увеличение на стойността си на фона на по-широкото възстановяване на пазара. През изминалата седмица цената на Bonk се колебаеше, като мечките се опитваха да установят контрол върху пазара. Въпреки това меме монетата на тема куче се възстанови, регистрирайки значително увеличение на цената и обема на търговията.

Забележително е, че неотдавнашният ръст на цената се дължи на интереса на инвеститорите и на общия пазарен оптимизъм, тъй като повечето криптовалути се възстановяват от неотдавнашните си дъна.

С оглед на това експертите правят бичи прогнози за цената на Bonk, като предполагат, че цената на Bonk може да достигне $0.00030 до края на годината, затвърждавайки позицията му сред най-добрите криптовалути за покупка в момента.

Цената на Floki се повишава, но притежателите остават предпазливи

Стабилният пазар накара инвеститорите да възприемат мечи поглед, позиционирайки се срещу всяко потенциално ценово рали.

Съотношението на пазарната стойност на Floki към реализираната стойност показва, че инвеститорите му държат своите меме монети на печалба. При наличието на такива високостойностни печалби се очертава натиск за разпродажба, който се дължи на инвеститорите във Floki, които искат да фиксират печалбите си.

С оглед на това експертите направиха предпазливи, бичи прогнози за цената на Floki, като предположиха, че цената на меме монетата първо ще се понижи, но след това ще възстанови инерцията си. Това предоставя интригуващи възможности за покупка на дългосрочните притежатели, които могат да купят монетата Floki с отстъпка, за да постигнат по-голяма възвръщаемост през следващите месеци.

Следователно меме монетата Floki е сред най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г.

Коя топ меме монета би осигурила най-голяма възвръщаемост?

Макар че Dogecoin, Floki, Bonk и Dogwifhat са на път да възстановят цените си и биха могли да донесат печалби през следващите седмици, те биха го направили в продължителен период от време.

Междувременно меме монетата Angry Pepe Fork привлече голямо внимание поради модела си “conquer-to-earn” и ниската си ценова стойност.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.