НАЧАЛО Биткойн

Биткойн наближава ключов момент – ето какво може да предстои

април 17, 2022 21:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн наближава ключов момент – ето какво може да предстои

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен казва, че Биткойн наближава критичен момент, в който водещата криптовалута в крайна сметка трябва да избере посока.

В нова стратегическа сесия Коуен казва на своите 725,000 абонати в YouTube, че най-голямата криптовалута поставя по-високи дъна в модел, който наподобява други периоди от историята на BTC.

Според анализатора другите пъти, когато Биткойн е демонстрирал същата пазарна структура, са били през 2013 г., когато BTC се повиши значително, и през 2018 г., когато се срина и стартира мечи пазар.

“Имаше няколко пъти, когато сме виждали подобен тип ценово действие. Веднъж през 2013 г., когато ние също поставяхме по-високи дъна. Поставихме дъно, поставихме по-високо дъно и в крайна сметка продължихме. И след това през 2018 г., където поставяхме по-високи дъна…

През 2018 г. стигахме по-високи дъна и така бихте могли да спорите за същото, но в крайна сметка това ниско ниво бе пробито и паднахме по-ниско.”

НЕ ПРОПУСКАЙ: Краткосрочните перспективи на Биткойн (BTC) са несигурни – ето защо

Тъй като Биткойн формира модел, който исторически е водил до големи обръщания на тенденциите, Коуен разглежда какво би могло да последва за водещия крипто актив по пазарна капитализация. 

За да си възвърне възходящата англаса и да намали вероятността от мечи пазар, анализаторът казва, че BTC трябва да възстанови своята 200-дневна проста пълзяща средна (SMA), която в момента се намира на около $49,000.

“Ако Биткойн успее да събере смелостта да се върне и да се върне над 200-дневната си SMA и да стигне до нивото от $50,000, тогава мисля, че това всъщност би изглеждало доста бичи за Биткойн, ако не можем да поставим по-ниско дъно…

Какво ще стане, ако поставим по-ниско дъно? Какво ще стане, ако все пак паднем и се спуснем до ниските $30,000 и след това отскочим? Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че дори и да поставим по-ниско дъно, все още има голям шанс да се върнем веднага до $40,000 или може би $42,000 до $43,000. Все още има приличен шанс това да се случи.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?

Близо 78% от общото предлагане на Биткойн в обращение е неликвидно, според данни на Glassnode, като по-малко от 22% от всички добити BTC сменят собствениците си.

декември 2, 2022 7:09 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Биткойн и Етериум: Трейдър, предвидил мечия пазар от 2018, дава прогноза

Крипто стратегът, който прогнозира мечия пазар през 2018 г., твърди, че двата най-големи криптоактива се подготвят за периоди на възход.

декември 1, 2022 7:27 1 мин. четене

ЕЦБ: Биткойн е на път към ирелевантност

Представители на Европейската централна банка (ЕЦБ) отправиха остри (и неоснователни) критики към Биткойн (BTC).

декември 1, 2022 6:09 1 мин. четене