НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн може да се отдръпне тази седмица, ще го последвaт ли тези алткойни?

ноември 5, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се отдръпне тази седмица, ще го последвaт ли тези алткойни?

Неотдавнашното действие на цената на Биткойн повиши тревогите в криптоиндустрията след промяната на бичия импулс, която изтласка цената на криптовалутата над подкрепата от $31,000, която се задържаше в продължение на седмици.

Следвайки тази инерция, анализаторите направиха интересни прогнози за предстоящо отдръпване през тази седмица. Алткойните като BTCS е по-малко вероятно да бъдат засегнати от настъпващата пазарна корекция.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


BTCS на Bitcoin Spark държи цената си на $3.50, тъй като инвеститорите се възползват от фаза 9 на предварителната продажба на проекта преди официалната му дебютна цена от $10.

Дали криптовалутите се покачват твърде бързо?

Криптовалутите се считат за волатилни дигитални активи. Ето защо е нормално цените им да се движат значително при наличието на бичи макро- и микроикономически фактори, които подхранват растежа на блокчейн технологията.

Възвръщаемостта, предлагана от Биткойн, неизменно доминира над другите финансови пазари, като превъзхожда възвръщаемостта, издавана от основните индекси като S&P 500 и Nasdaq, както и от т.нар. хранилище на стойност – златото. Неотдавна няколко компании подадоха заявления за одобрение на емитирането на Биткойн ETF от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), но съдбата на тези заявления все още не е окончателно решена.

Въпреки това Комисията все още проучва последиците от одобряването на Биткойн ETF, което, ако бъде одобрено, може да означава по-нататъшен ръст на цените.

Може ли крипто сектора отново да се срине?

След неотдавнашното бичо движение на Биткойн над нивото от $31,000 някои анализатори прогнозират предстояща корекция, изобразена от техническия анализ, разкриващ нивата на съпротива, определени от мечешкото движение през май. Въпреки че е невъзможно да се предвиди точно посоката на пазара, вероятно е той да продължи да се коригира.

Основният фактор зависи от това как ще се движи Биткойн през следващите няколко дни. Въпреки това проекти като Bitcoin Spark са имунизирани срещу ценовите колебания, които се наблюдават в криптовалутната индустрия, като предлагат най-добрите амортизирани инвестиции за крипто инвеститорите, които търсят дългосрочни печалби.

Ще се повиши ли цената на BTCS?

BTCS е функционалната криптовалута на екосистемата Bitcoin Spark – платформа, която предлага на потребителите по-бърза, по-евтина, мащабируема и по-печеливша екосистема от своя блокчейн-майка (Биткойн). Въпреки че е сравнително нова в блокчейн екосистемата, предварителната продажба на Bitcoin Spark е тенденция от самото ѝ начало.

Големи играчи от индустрията като “китовете” изразиха мнението си за проекта, заявявайки, че цената на BTCS е на път да експлодира до нови исторически върхове след официалния си дебют.

Но защо прогнозата за Bitcoin Spark е бича? Положителните отзиви за Bitcoin Spark произтичат от бъдещата полезност и функционалност на проекта.

Разработчиците на проекта посочват генерирането на приходи като уникална модификация, вградена в екосистемата, за да направи участниците в мрежата (миньори и стейкъри) печеливши, използвайки ограничено предлагане на BTCS, независимо от преобладаващите пазарни условия.

Платформата възнамерява да създаде два потока на приходи, които да захранват вече създадените пулове за добив на ликвидност с BTCS, спечелени като приходи. Основният поток от приходи на Bitcoin Spark ще предоставя на Web3 и не-Web3 клиентите мощността, която ще бъде страничен продукт от добива на BTCS.

Тройно одитираният смарт договор на Bitcoin Spark има слой за добив, който ще позволи на миньорите да използват неизползваната изчислителна мощност и да я предоставят на физически лица или организации, които се нуждаят от мощност за извършване на сложни виртуални изчисления.

Клиентите ще трябва да закупят BTCS токени от циркулиращото предлагане в борсите и да платят на платформата, използвайки дигитални валути, за да получат достъп и да използват ценната изчислителна мощност.

След това полученият доход ще бъде насочен към ликвидните пулове на миньорите за справедливо разпределение между доставчиците на GPUизчислителна мощност. Тази функция ще позволи на миньорите на BTCS да печелят през цялото време, без да се съобразяват с преобладаващите пазарни условия.

За да направят процеса по-малко сложен, разработчиците на Bitcoin Spark откриха начин да направят форк от основната мрежа на Биткойн, за да направят мрежата за страничен продукт лесна за добив и по-малко енергоемка.

Това откритие формира вратата към децентрализираните дейности за добив на BTCS, тъй като процесът на добив беше усъвършенстван до устройства с ниска консумация на енергия като мобилни телефони и лаптопи.

Вторият източник на приходи ще произлиза от уникалната рекламна кампания на Bitcoin Spark, която ще предоставя Web3 рекламни слотове за децентрализирани организации, захранвани с блокчейн, както и за маркетингови агенции. Този ход ще включва създаването на рекламни слотове в софтуерните решения на Bitcoin Spark, включително приложението за добив и официалния уебсайт.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.