НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да стигне $ 100,000 твърди Питър Бранд

ДЕК. 9, 2019 08:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да стигне $ 100,000 твърди Питър Бранд

Анализът на Питър Бранд показва, че цената на Биткойн може да скочи до 100,000 долара по време на следващия си параболичен цикъл.

В последното си видео, озаглавено “следват $ 100,000 ... но кога и как?”, Питър Бранд обяснява как цената на Биткойн в крайна сметка може да достигне шестцифрената територия. 

 

Бранд предлага два сценария, на които базира бичите си възгледи за цената на BTC.

 

Вярвам в дългосрочните перспективи на Биткойн и че Биткойн наистина ще достигне 100 000 долара, ако не и значително повече. 

Бранд заявява, че не търси нови сигнали всеки ден, всяка седмица или всеки месец. Освен това търговецът подчертава, че неговият анализ се основава на спекулация.

 

Обикновено един сигурен сигнал определя неговата стратегия за търговия. Когато анализаторът прогнозира големия срив на крипто-пазара в началото на 2018 г., именно нарушението на голямата парабола променя мнението му, като следва това идва масивен низходящ триъгълник.

 

Към момента BTC е хванат в низходящ паралелен канал на седмичната си графика. Според Бранд, възходящ пробив от този канал ще потвърди, че следващата бича фаза предстои.

 

Ако Биткойн наруши долната граница на гореспоменатия канал, може да има още загуби. Бранд прогнозира, че цената на BTC може да спадне до $ 5,324 около юли 2020 г.

 


“Точно в този момент аз бих капитулирал. Ако нарушим това ниво решително, бих стигнал до извода, че историята с Биткойн е приключила…”

 

Той не вярва, че цената на BTC в крайна сметка може да стигне до нула, тъй като ще има някакъв интерес на повечето ценови нива.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може и да не замени парите, но дигиталните плащания са бъдещето

Проучването разкрива, че докато дигитални плащания, включително криптовалути, се смята, че ще "нарастват със светлинна скорост" през следващото десетилетие, парите няма да изчезнат скоро.  Въпре...
ЯНУ. 25, 2020 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обемът на Биткойн търговията може и да намалее след Китайската Нова година

Според Хейс, празнуването на Китайската Нова година, което започва в събота, ще предизвика голям спад в обема на търговията с криптовалути.Въпреки че китайските регулатори забраниха търговията на мест...
ЯНУ. 24, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Том Лий има големи надежди за Биткойн през 2020 година

Според последното си интервю за “Fast Money” на CNBC, Лий все още вярва, че халвингът, в съчетание с геополитически фактори, ще изстреля цената на Биткойн.Лий, бивш стратег на JPMorgan, е особено изв...
ЯНУ. 24, 2020 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн биковете се борят да задържат $ 8,300

По-рано през деня, Джон Болинджър, създателят на популярния индикатор на Bollinger Bands (лентите на Болинджър), пусна публикация в Twitter гласяща, че скорошното отдръпване не трябва да тревожи инвес...
ЯНУ. 24, 2020 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света