НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да се срине до $6,000

ДЕК. 12, 2019 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да се срине до $6,000

Цената на Биткойн може да падне до нивото от $6,000 през следващите дни, преди да започне следващия бичи пазар, според търговеца Джони Мо.

Графиката му показва прилики между пазарното дъно през декември 2018 г. и текущото ценово действие.


Ако съдим по миналото, Биткойн би могъл да формира друг падащ клин, който може да завърши с обрат, след като BTC спадне под майското дъно.

 

Такъв бичи ход ще доведе до поредния параболичен напредък, който ще бъде подобен на този, който се случи през втората половина на 2017 г. и Q2 2019 г.

 


Изглежда, че това предсказание съответства на бичия сценарий, изказан от Питър Бранд, който очаква Биткойн да скочи до $ 100,000, ако успее да излезе от петмесечния мечи канал, който ограничава биковете откакто флагманската криптовалута падна от най-високата си стойност за годината от ($ 13,700).

 

Говорейки за краткосрочни прогнози за BTC, търговецът Скот Мелкер остава с възходяща нагласа, твърдейки, че е купил още няколко монети. Той заявява, че Биткойн е на път да направи бича дивергенция (разминаване) на дневната си графика. 

 

Този модел възниква, когато мечките натискат BTC цената до ново дъно, но показател за инерция, като RSI, не успява да се движи в тандем с това ценово поведение.

 

На всичкото отгоре изглежда, че BTC образува бичи модел на неуспешен суинг (SFP), когато пазарът падне под предходно дъно, но не успява да затвори там.